10 színész, akiket kirúgtak forgatás közben

  • 7 hónap ago
  • 16841 Views
  • 2 5
10 híres színész, akiket kirúgtak forgatás közben

Még a legnagyobb sztárok sem érezhetik biztonságban magukat a várva várt szerep megszerzésekor. A stúdiók ugyanis jellemzően összeegyezhetetlenségre, nézeteltérésekre vagy jobb lehetőségekre hivatkozva bármikor elbocsájthatják a színészeket, akár forgatások közben is.

(9) Kevin Spacey, A világ összes pénze, 2017

Kevin Spacey, A világ összes pénze

Kevin Spacey igen komoly okot szolgáltatott arra, hogy ne akarjanak vele együtt dolgozni. A színészt szexuális zaklatási botrányai miatt rúgták ki a Kártyavár című sorozatból és Ridley Scott új filmjéből, A világ összes pénzéből is. Mivel az utóbbi bemutatójáig összesen két hónap volt hátra, Spacey jeleneteit rohamtempóban forgatták újra Christopher Plummerrel.

(10) Megan Fox, Transformers 3, 2011

Megan Fox, Transformers

Megan Fox a Transformers 3 – A hold sötétsége forgatása alatt különbözött össze Michael Bay rendezővel. Utóbbi ugyanis követelte, hogy a színésznő barnuljon le, és szedjen magára pár kilót. Erre Fox nem volt hajlandó, inkább nyilvánosan elhintette, hogy Michael Baynél borzalmasabb emberrel még nem dolgozott együtt. A végén nemcsak ő repült, hanem magát a karaktert is kihúzták a filmből, a helyére lépő Rosie Huntington-Whiteleynek pedig írtak egy teljesen új szerepet.

https://www.filmezzunk.hu/2023/09/27/o-volt-stanley-tucci-imadott-felesege-akinek-elete-tragikus-veget-ert/

(Forrás: mozi-filmek.hu)

1 2 3 4