10 színész, akiket kirúgtak forgatás közben

  • 7 hónap ago
  • 16840 Views
  • 2 5
10 híres színész, akiket kirúgtak forgatás közben

Még a legnagyobb sztárok sem érezhetik biztonságban magukat a várva várt szerep megszerzésekor. A stúdiók ugyanis jellemzően összeegyezhetetlenségre, nézeteltérésekre vagy jobb lehetőségekre hivatkozva bármikor elbocsájthatják a színészeket, akár forgatások közben is.

(7) Samantha Morton, A nő, 2013

Samantha Morton

A nő című filmben a készítőknek nem magával a színésszel gyűlt meg a bajuk, hanem a hangjával. A szerep szerint Samantha Mortonnak egy intelligens operációs rendszert kellett volna megformálnia csupán a hangja segítségével. Ám az első felvételek után a döntéshozók úgy találták, hogy a színésznő orgánuma abszolút nem passzol a férfi főszereplőhöz, Joaquin Phoenixhez. Jobban mondva nem tudták elhinni, hogy a karakter szerelembe eshet ezzel a „hanggal”. Nem is próbálkoztak többet, Samantha Morton ment, a helyére pedig szerződtették Scarlett Johanssont.

(8) Nicole Kidman, Pánikszoba, 2001

Nicole Kidman

A Pánikszoba forgatásán Kidman összesen 18 napot dolgozott. Gyógyulófélben lévő térdsérüléssel küszködött a Moulin Rouge! készítése óta, és akkor jött rá, hogy még sincs megfelelő kondícióban ahhoz, hogy el tudjon játszani egy menekülős-szaladgálós karaktert. Ezt a producerek megértették, ám a forgatással nem álltak le csak miatta. Egyszerűbb volt a színészcsere. Így kapta meg a szerepet az Oscar-díjas Jodie Foster.

1 2 3 4