A világ 10 leggazdagabb Instagram-modellje

  • 4 év ago
  • 26664 Views
  • 2 2
A világ 10 leggazdagabb Instagram-modellje

A régi időkben sokan azért indítottak el egy blogot, hogy egy kis elektronikus naplót szenteljenek szeretett hobbijuknak. Mára az internetes blogolás teljesen megváltozott, köszönhetően elsősorban a közösségi médiáknak, illetve a töménytelen internetes reklámnak. 

Alábbi összeállításunkban 10 olyan instagram sztárt ismerhettek meg, akik némi marketingnek köszönhetően halomra keresik magukat néhány poszttal.

1) Danielle Bernstein

25 éves dizájner blogja beindításakor nagy népszerőségre tett szert. A We Wore What blog és Instagram is gyorsan sok rajongót szerzett. Danielle-nek jelenleg 1,7 millió követője van, és az egyik leghíresebb divatmodell. Bár nem szeret a pénzről beszélni, nagyjából 15 ezer dollárt, azaz 4 millió forintot keres egyetlen bejegyzéssel.

2) Chiara Ferragni

A Blone Salad olasz divat ikonja, Chiara Ferragni már 9 éve a top bloggerek között van. Ha végig görgetsz az oldalán, láthatod, hogyan változott át egy ismeretlen szőke, dizájner táskával pózoló lányból igazi divat ikonná. Mára profilját közel 11 millióan követik, és egy-egy képével több ezer dollárt tehet zsebre. Így évente nagyjából 8 millió dollárt (2, 1 milliárd forint) kereshet.

3) Wendy Nguyen

Wendy a UC Berkeley egyetemen tanult pszichológiát és több platformon köztük a Twitteren, a Facebookon és a YouTube-on is nagy népszerűséget élvez. 4 és fél perces videója, amiben bemutatja, hogyan lehet egy sálat 25 féle módon viselni, bejárta a világot, és már több, mint 25 milliós nézettsége van. Instagram profilját 1 millióan követik, és bár nem lehet tudni, hogy pontosan mennyit keres, számítások szerint évi 267 millió forintnak megfelelő dollárt kaphat.

1 2 3 4