12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

  • 11 hónap ago
  • 129758 Views
  • 11 11
12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

A karrierje kezdetén minden színész egy csodás főszerepről álmodik, mely hatására a világon mindenhol megismerik a nevét. Az azonban világos, hogy egy ilyen lehetőség nem garantálja a tartós sikert.

Íme 12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni!

1) Josh Hartnett

Josh Hartnett

Miután olyan jelentős filmekben kapott fontos szerepet mint a Pearl Harbor vagy A sólyom végveszélyben, Josh ráébredt, hogy az akciófilmek nem neki valók, és több ilyen jellegű forgatókönyvet is visszautasított. Vétek volt lemondania a Superman főszerepéről, mert így ma csak kis költségvetésű sorozatokban és filmekben látható.

2) Armie Hammer

Armie Hammer

Armie ikreket alakított a Social Network – A közösségi háló című filmben, kevés sikerrel. A magányos lovas és Az U.N.C.L.E. embere is csalódást, nem sikert hozott. Armie eddig a legjobban a Verdák 3-ban szerepelt, legalábbis a hangja megfelelt.

3) Denise Richards

Denise Richards

A színésznő karrierje néhány tévéshow-val kezdődött. Amikor Paul Verhoeven Hollywod-ba költözött, Denise szerepet kapott egy akciófilmben, a Csillagközi invázióban, majd a Vad vágyak című filmben, ami nem aratott osztatlan sikert. Denise most alacsony költségvetésű filmekben szerepel.

1 2 3 4