A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

  • 2 év ago
  • 12927 Views
  • 3 1
A 10 legszórakoztatóbb kémfilm, amit mindenkinek látni kell

Toplistánk kifejezetten olyan ügynökös produkciókat tartalmaz, melyek stílusa vígjátékon alapszik. Természetesen az általunk összeállított kémfilmek listája szubjektív, így hiányozhat a kedvenced. Ha hiányzik, ne habozz, írd le cikkünk alatt hozzászólásban, vagy Facebook oldalunkon kommentben.

Szóval, ha a kedves Olvasók is bírják a szupertitkos ügynökökkel kapcsolatos produkciókat, akkor had mutassunk be néhányat a legszórakoztatóbb kémfilmek közül, amit vétek lenne kihagyni.

10. A rózsaszín párduc (2006)

A rózsaszín párduc (2006)

A kínaiak elleni győztes meccs utáni ünneplésben meggyilkolják a francia focicsapat edzőjét, és eltűnik a férfi gyémántgyűrűje, a „Rózsaszín párduc”. Az ügyet a fáradhatatlanul körülményes Clouseau felügyelő kapja. Clouseau és új asszisztense, a higgadtságát minden körülmények között megőrző Gilbert Párizson és New Yorkon keresztül követi a nyomokat. Több gyanúsított is akad: az edző volt barátnője, egy mellőzött focista, a milliomos kaszinótulajdonos, valamint egy kikapós PR-os. Végül a titkárnője, Nicole és Ponton segítségével Clouseau-nak sikerül lelepleznie a gyilkost.

9. Johnny English (2003)

 Johnny English (2003)

Anglia titkosszolgálatát legyőzhetetlennek tűnő ellenfél támadja meg, aki már likvidálta a legtöbb ügynököt. Az egyetlen reményük Johnny English (Rowan Atkinson), az ügyefogyott kém, akit minden megbízatása során szerencsétlenségek kísérnek. Most azonban mégis rajta múlik minden, neki kell megakadályoznia, hogy az ismeretlen gonosztevők elrabolják a brit koronaékszereket.

8. Gorilla bácsi (2005)

Gorilla bácsi (2005)

Különleges bevetésre indul Shane Wolf (Vin Diesel) kommandós, veszélybe került gyerekre kell vigyáznia. A kölykök tudós apja ugyanis fontos felfedezést tett, amelyre többen is fenik a fogukat. Hogy ne keltsen feltűnést a kertvárosi környezetben, a harcedzett kommandós bébiszitternek álcázza magát. Az öt gyerek – a legkisebb néhány hónapos, a legnagyobb veszélyesen kamaszodó nagylány – mellett a szuperügynök addig még nem tapasztalt dolgokkal találja magát szembe: kénytelen megtanulni, hogyan kell bánni a pelenkával, babakocsival, pótkerekes biciklivel és a kamaszos érzelmekkel.

7. Drágám, add az életed! (Spy Hard, 1996)

Drágám, add az életed! (Spy Hard, 1996)

Dick Steele (Leslie Nielsen), a nyugalomba vonult titkosügynök egykori főnökének hívó szavára visszatér a szolgálatba. Ugyanis örök ellensége, Rancor tábornok, akit egy robbantásos merénylet után mindenki halottnak hitt, ismét megjelenik a színen. Dicknek és gyönyörű társának, Veronique-nak (Nicollette Sheridan) kell megakadályoznia, hogy a tábornok megvalósítsa világuralmi terveit. Ketten együtt élik át a kalandokat, kerülik ki a csapdákat, menekülnek el autós üldözőik elől. Még arra is jut idejük, hogy pompás vacsorákat töltsenek el egymás társaságában, és a táncparketten megmozgassák a kitartó nyomozástól elgémberedett tagjaikat.

1 2 3