Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

10 színész, aki extrém dolgot tanult meg egy szerep kedvéért

  • 8 hónap ago
  • 6515 Views
  • 1 1
10 színész, aki extrém dolgot tanult meg egy szerep kedvéért

Habár sok színész elégnek tartja, hogy szöveget tanuljon a szerepért, bőven akadnak olyan sztárok is Hollywoodban, akik még extrém dolgokat is hajlandóak bevállalni a mozi sikeréért.

A legérdekesebb tanult képességek közül válogattunk.

(1) Channing Tatum – sztepptánc (Ave, Cézár!)

Channing Tatum – sztepptánc (Ave, Cézár!)

A Coen testvérek joggal hitték Channing Tatumról, hogy tud szteppelni, hiszen a színész több táncos filmben is feltűnt, mielőtt az Ave, Cézár! szereplőgárdájához csatlakozott. Coenék tévedtek, de a színész így is bevállalta azt a 6 perces jelenetet, amit profi sztepptáncosok között kellett végig csinálnia. A színész 3 hónapig készült a szerepre, többet gyakorolt, mint bármelyik korábbi filmjénél.

(2) Jennifer Lawrence – favágás és nyúzás (Winter’s Bone)

Jennifer Lawrence – favágás és nyúzás (Winter’s Bone)

Jennifer Lawrence a Winter’s Bone – A hallgatás törvénye c. film kedvéért sajátított el néhány extrém képességet. Annak érdekében, hogy hiteles alakítást nyújtson, megtanult fát vágni és megnyúzni egy elejtett mókust.

(3) Adrien Brody – zongora (A zongorista)

Adrien Brody – zongora (A zongorista)

Amikor Adrien Brody megkapta A zongorista c. film főszerepét, mindenképpen meg akart tanulni a hangszeren játszani. A teljes átlényegülés kedvéért eladta a lakását és a kocsiját, kikapcsolta a telefonját és Európába költözött, ahova csak a hangszerét és két táskát vitt magával. Az átalakulása sikeres volt, a szerepért Oscar-díjat nyert.

All Comments

  • And Benedict Cumberbatch

    Kim Duyen 2019-08-19 20:28 Válasz
  • Benedict Cumberbatch violin

    Kim Duyen 2019-08-19 20:28 Válasz

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük