10 színész, aki extrém dolgot tanult meg egy szerep kedvéért

  • 7 hónap ago
  • 14509 Views
  • 1 1
10 színész, aki extrém dolgot tanult meg egy szerep kedvéért

Habár sok színész elégnek tartja, hogy szöveget tanuljon a szerepért, bőven akadnak olyan sztárok is Hollywoodban, akik még extrém dolgokat is hajlandóak bevállalni a mozi sikeréért.

A legérdekesebb tanult képességek közül válogattunk.

(1) Channing Tatum – sztepptánc (Ave, Cézár!)

Channing Tatum – sztepptánc (Ave, Cézár!)

A Coen testvérek joggal hitték Channing Tatumról, hogy tud szteppelni, hiszen a színész több táncos filmben is feltűnt, mielőtt az Ave, Cézár! szereplőgárdájához csatlakozott. Coenék tévedtek, de a színész így is bevállalta azt a 6 perces jelenetet, amit profi sztepptáncosok között kellett végig csinálnia. A színész 3 hónapig készült a szerepre, többet gyakorolt, mint bármelyik korábbi filmjénél.

(2) Jennifer Lawrence – favágás és nyúzás (Winter’s Bone)

Jennifer Lawrence – favágás és nyúzás (Winter’s Bone)

Jennifer Lawrence a Winter’s Bone – A hallgatás törvénye c. film kedvéért sajátított el néhány extrém képességet. Annak érdekében, hogy hiteles alakítást nyújtson, megtanult fát vágni és megnyúzni egy elejtett mókust.

(3) Adrien Brody – zongora (A zongorista)

Adrien Brody – zongora (A zongorista)

Amikor Adrien Brody megkapta A zongorista c. film főszerepét, mindenképpen meg akart tanulni a hangszeren játszani. A teljes átlényegülés kedvéért eladta a lakását és a kocsiját, kikapcsolta a telefonját és Európába költözött, ahova csak a hangszerét és két táskát vitt magával. Az átalakulása sikeres volt, a szerepért Oscar-díjat nyert.

1 2 3 4