11 színész, aki meg akarta öletni magát a vásznon

  • 7 hónap ago
  • 14369 Views
  • 3 6
11 színész, aki meg akarta öletni magát a vásznon

Mindig szomorú, amikor egy kedvenc karakterünk egy filmben meghal. De néha meglepő módon ezt a színészek saját maguk kérik, hogy megtörténjen velük.

A Brightside 11 olyan eset gyűjtött össze, amikor színészek szerették volna, ha kiírják őket a forgatókönyvből. Nem mindegyikük kívánsága vált valóra (egyelőre).

Spoilerek következnek több sorozatról és filmről!

1) Star Wars: V. és VII. Epizód— Harrison Ford

Star Wars: V. és VII. Epizód— Harrison Ford

Már az első részben is gondolkodott rajta, Ford azt akarta, hogy megöljék a karakterét, hogy Han Solo a nézők szemében hős legyen. Lucas azonban csak abban értett vele egyet, hogy az V. epizódban ,,befagyasztja”, hogy később újra életre kelhessen. A VII. epizódban végül elérte, amit akart, mert sikerült meggyőznie a rendezőt, hogy Solo halála egy érzelmi súlyt fog adni a filmnek és új karakterek jelenhetnek meg a filmben.

2) A Gyűrűk Ura – Sean Bean

A Gyűrűk Ura – Sean Bean

Ez valójában Bean kedvenc halála volt. A színész sajnálattal vette tudomásul a döntéseket a filmben, amint megtudta, hogy a részlet megváltozik, és sokat kellene repülnie (ugyanis retteg a repüléstől). Sean látta a képernyőn történő halálát New Zealend-on, a legtöbbet hozta ki belőle. Azt állítja, hogy ennél finomabb halálesetben nem láthatjuk őt.

3) Zombieland – Bill Murray

Zombieland - Bill Murray

A szerepet eredetileg Patrick Swayze-nek szánták, de beteg lett. Nem tudta elolvasni a forgatókönyvet, és Bill Murray bevált. A színész kérte, hogy változtassák meg a forgatókönyvet, habár, egy kámeaszerep lett (rövid filmes megjelenés) a karakter végső halálával.

1 2 3 4