9 híres filmbeli karakter, akik mindig láthatatlanok maradnak

  • 1 év ago
  • 30628 Views
  • 4 5
9 híres filmbeli karakter, akik mindig láthatatlanok maradnak

Vajon hogy nézhet ki Columbo felesége? Milyen lehet a Tom és Jerry nagy hangú, fekete hölgyének arca? Íme 9 igazi háttérember, akikhez nem köthető arc.

Ők azok, akik miatt elmondható, hogy bizony nemcsak a könyvek, hanem a filmek is teret adhatnak a nézők kreativitásának és fantáziájának.

1) Agymenők (The Big Bang Theor, 2007) – Howard anyja

Agymenők

Ez a nevettető karakter egy zsidó származású édesanya vaskos vidéki (Jersey) akcentussal szerves részét képezi a szereplőstábnak, még akkor is, ha az arcát sohasem látta senki. 2014-ben került be a sorozatba, miután Carol Ann Susi elhunyt, Howard anyja, Mrs. Wolowitz már csupán a hangját hallatta.

2) Az alelnök (Veep, 2012) – Az elnök

Az alelnök

Az alelnök című film elnöke olyan fehér folt, mint amilyen fehér egy üres festővászon. Név, párt és bárminemű tévés szereplés hiányában ő a titokzatos „főnök” a főhős, Selina Meyer árnyékában.

3) Charlie angyalai (Charlie’s Angels, 2000) – Charlie Townsend

Charlie angyalai

Charlie egy öreg nyomozó, akinek annyi ellensége van, hogy sohasem jelenik meg nyilvános szerepléseken. Charlie angyalainak titokzatos munkaadója John Forsythe hangján szólal meg (a színészt a Dinasztia című sorozatban ismerhettük meg).

1 2 3 4