10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

  • 1 hónap ago
  • 87342 Views
  • 7 8
10 színész, aki brutálisan kigyúrta magát egy szerep kedvéért

Gyakran előfordul, hogy egy színész annyira a magáénak akar tudni egy adott szerepet, hogy egészen drámai módon képes megváltoztatni a külsejét. Ha kell, extrém módon, egészségüket sem kímélve diétáznak, ha a szükség úgy kívánja, félre téve hiúságukat jókora túlsúlyra tesznek szert, de van, hogy épp az a dolguk, hogy életük legjobb fizikumával álljanak a kamerák elé.

Alábbi összeállításunkban ezúttal a legnagyobb átalakulásokat vesszük górcső alá.

1) Zac Efron

Zac Efron

Elképesztő szálkás izmokat fejlesztett Zac Efron az idén bemutatott Baywatch főszerepéért, amit szigorú diétájának és a napi több órás kondizásnak köszönhetett. Étrendje organikus zöldségekből és fehérjéből állt, szénhidrátot tilos volt fogyasztania. Ezt a spártai életmódot azonban nem bírta volna, ha időnként nem iktat be „bűnözési” napot, amikor krumplit, sajtot, kaviárt és különféle édességeket is eszik. Zac azt is elárulta, hogy a felkészülés során Dwayne Johnson volt a példaképe, ezért tudott olyan látványos izmokat magára pakolni.

2) Chris Pratt

Chris Pratt

Napjaink egyik legnagyobb sztárja annak ellenében kaphatta meg A galaxis őrzői vezető szerepét, hogy megszabadult a fölös kilóktól. Chris Pratt a Városfejlesztési osztály című sorozatban egy túlsúlyos embert alakít, ezért nem tudott a válogatáson megfelelő kondícióban megjelenni. A filmsztár végül 27 kilót adott le és vált a galaxis legmenőbb őrzőjévé.

3) Paul Rudd

Paul Rudd

Paul Rudd is nagyon akarta a főszerepet a maga filmjében, olyannyira, hogy hetekig megállás nélkül edzett, hogy hiteles lehessen a Hangya szerepében. A produkció másik főszereplője, Michael Douglas elmondása szerint Paul Rudd jelmezét át kellett alakítani, mivel a vártnál több izmot szedett fel a szerep kedvéért.

1 2 3 4