Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

  • 7 hónap ago
  • 23786 Views
  • 7 5
Népszerű filmes karakterek kinézete egy-egy franchise elején és végén

Wow, repül az idő! Miután megnéztük kedvenc filmjeinket az évek során, könnyű megszokni, hogy a karaktereket elejétől a végéig ismerjük (hacsak nem évtizedek telnek el a különböző filmrészek között).

Ha időt szánunk rá, hogy összehasonlítsuk a karakterek megjelenését az első és utolsó filmjükben, meglepődünk, hogy mennyire sokat változtak.

1) Neville Longbottom – 10 év változásai

Amikor Harry Potter és a bölcsek köve játszódott (ez volt az első film), a színész, Matthew Lewis csak 11 éves volt. A Harry Potter-filmek időről időre történő megtekintését követően láttunk egy vicces fiút, aki idővel egy csinos fiatalemberré alakult át. A színész 21 éves volt, amikor a végső film, a Harry Potter és a halál ereklyéi II játszódott.

2) Isabella Swan / Bella Cullen – 4 év változás

Színésznő, Kristen Stewart mindössze 17 éves volt, amikor a Twilight film 2008-ban készült. 22 éves volt, amikor a végső filmet 2012-ben forgatták. Míg a színésznő a való életben idősebb lett, a filmjében 18 éves maradt.

3) Thor – 8 év változásai

10 Marvel karakter, aki brutális változáson ment keresztül az évek során

Chris Hemsworth, a magas, jóképű színész, 28 éves volt a film első részletének készítése során. Abban az időben a színésznek nem volt szüksége semmilyen sminkre, hogy úgy nézzen ki, mint egy skandináv Félisten. De a Bosszúállók: Végjáték című filmben, amelyet 2019-ben játszanak, Thor teljesen másképpen néz ki, mert a színész már 34 éves.

4) Michael Corleone – 18 év változásai

Al Pacino egy karizmatikus színész, 1972-ben a Keresztapában, 32 éves korában ugyanolyan nagyszerű volt, mint az 1990-ben készült filmben, amelyben 50 éves volt. Al Pacino azt bizonyítja, hogy néhány dolog az életben tényleg időtlen.

1 2 3 4