6 szuper film a tökéletes szombat estéhez

  • 6 év ago
  • 4495 Views
  • 2 5
6 szuper film a tökéletes szombat estéhez

Ezek közül a filmek közül érdemes válogatnod!

Az oroszlánkirály (RTL Klub, 19:05)

Az oroszlánkirály

Nagy az öröm a dzsungel állatainak körében, ugyanis megszületett Mufasa trónörököse, Simba. Nem mindenki néz azonban jó szemmel a fiatal oroszlánra, köztük Simba nagybátyja, Zordon sem, aki régóta feni a fogát a trónra. Ezért szövetkezik a hiénákkal, és tőrbe csalja a királyt és fiát, melyet követően magához ragadja az uralmat. Mufasa önfeláldozásának köszönhetően a trónörökös életben marad, és a dzsungelben új barátokra tesz szert, hogy végül visszatérjen, és letaszítsa uralmáról a gyilkos királyt.

A hazafi (RTL II, 20:00)

A hazafi (The Patriot, 2000)

Benjamin Martin (Mel Gibson), a hétgyermekes családapa igyekszik békében élni, pedig régebben ő is kivette a részét a háborúskodásból. De a történelem ismétli önmagát, és az amerikai függetlenségi háborúban legnagyobb fia, Gabriel (Heath Ledger) az első között önként jelentkezik. Egy brit katona azonban megöli a fiút. Ettől kezdve már Benjamin sem tud érzéketlen maradni, újra fegyvert ragad, és miközben a hazáért küzd, meg akarja torolni fia halálát is.

Tűzgyűrű (Film+, 20:30)

Tűzgyűrű

A Csendes-óceán mélyén időnként megnyílik egy kapu, melyen idegen világból származó óriási lények érkeznek a bolygóra. A velük vívott elkeseredett csata az utolsó fejezetéhez érkezett, az emberiség lassan kifogy a tartalékaiból. Egyetlen esélyük van a túlélésre, egy olyan harci gépezet, amely talán eredményesen fel tudja venni a harcot az idegenekkel. De vajon nem késő már megfékezni az apokalipszist?

A szív bajnokai (Cool Tv, 20:35)

A szív bajnokai (2009)

Michael Oher (Quinton Aaron) az egyik legnagyobb amerikaifutball-játékos, de a sikerekhez göröngyös út vezetett. Michael lézengő kamaszként egy nap találkozik Leigh Anne-nel (Sandra Bullock), mely meghatározó mozzanatnak bizonyul mindkettejük életében: Anne és férje magához veszi a fiatal fekete fiút. Michael, a hatalmas termetű fiatal srác, aki mindemellett nagyon jámbor és zárkózott, sok fejtörést okoz új családjának, hogy megtalálják a hozzá vezető utat.

Non-Stop (RTL Klub, 20:45)

Non-Stop

A New York és London közti non-stop repülőjárat biztonságáért felelős légi marsallja, Bill Marks (Liam Neeson) egy reggel fenyegető üzenetet kap: vagy átutalnak 150 millió dollárt egy adott bankszámlára, vagy a repülőgép utasai közül 20 percenként meghal valaki. Marks igyekszik megmenti az utasok életét, azonban az első gyilkosság után kitör a pánik, és mindenki őt gyanúsítja a gép eltérítésével.

Gyávák és hősök (Film Mánia, 21:00)

Gyávák és hősök

Jasper Irving szenátor legfőbb célja, hogy átverje, és meggyőzze az amerikai kormány új afgán stratégiájának helyességéről a hétpróbás újságírót. A dolog pikantériája, hogy éppen Janine Roth-nak köszönhetően ívelt magasra a politikusi pályája. Ezalatt Dr. Stephen Malley egyetemi tanár mindent elkövet annak érdekében, hogy lebeszélje legtehetségesebb diákját arról, hogy Afganisztánba menjen harcolni. Két régebbi diákja ugyanis éppen az életéért küzd az afgán hegyek között: csapdába csalták őket a lázadók.

10 film, amit látnod kell, ha nehéz időszakon mész keresztül

(Történetek forrása)