12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

  • 2 hét ago
  • 105727 Views
  • 8 5
12 színész, aki lehet, hogy élete szerepét utasította vissza

A hollywoodi filmrendezők szeretnek mesélni arról, hogy hány színész kívánt szerepet játszani a filmjeikben, de ez nem mindig így van. Néha több színész is elutasítja az ajánlatokat, mielőtt valaki elfogadja őket.

10) Jack Sparrow (A fekete gyöngy átka)

El tudod képzelni, hogy egy másik színész játsszon a filmben? Tudtad, hogy Jack Sparrow szerepét Hugh Jackman-re írták? A rendezők egyszerűen azért vonták vissza, mert Ausztrálián kívül nem volt elég híres. Ezt a szerepet felajánlották Jim Carrey-nek és Matthew McConaughey-nek. De McConaughey elutasította ezt az ajánlatot.

11) Michael Corleone (A keresztapa)

Paramount szeretett volna népszerű színészeket (Warren Beatty, Robert Redford), hogy sztárok legyenek ebben a filmben, de mindannyian visszautasították. Dustin Hoffman, aki már ismert színész volt, nem akart gengszterként próbálkozni. Francis Coppola úgy gondolta, hogy Al Pacino ragyogó volt és megpróbálta segíteni őt még akkor is, ha nem volt még híres. A filmstúdió ellene volt, de aláírta a szerződést 3 héttel a forgatás előtt.

12) Christian Grey (A szürke ötven árnyalata)

Egy ilyen népszerű projektben szerepet játszhattam. De Christian Grey karaktere valóságos kihívássá vált számos színész számára. Robert Pattinson és Ryan Gosling voltak a főjelöltek. A rendező elutasította Pattinsont mivel úgy gondolta, hogy Robert nem fog jól szerepelni Christian szerepében a Twilight után. Gosling-ot nem érdekelte. Ennek eredményeképpen Jamie Dornan megkapta a szerepet.

A sztárok megosztották, hogyan néznek ki valójában, amikor nem fedi smink az arcukat

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4