14 ismert filmsztár, akik sorozatban kezdték a pályafutásukat

  • 2 hét ago
  • 19656 Views
  • 3 1
14 ismert filmsztár, akik sorozatban kezdték a pályafutásukat

Ki gondolta volna, hogy rengeteg színész és színésznő valaha sorozatokban és szappanoperákban játszott? Meg Ryan-ről, Marisa Tomei-ről, David Hasselhoff-ról vagy éppen Rick Springfield-ről a legtöbben tudják, milyen filmekben kezdte, de nagy meglepetések érhetnek bennünket ezt listát olvasva.

5) Hayden Panettiere – Sarah Roberts a One Life To Live-ből és Lizzie Spalding a Guiding Lightból

Hayden Panettiere – Sarah Roberts a One Life To Live-ből és Lizzie Spalding a Guiding Lightból

A Nashville sztárjának karrierje a One Life To Live-ben kezdődött, amikor Hayden még csak nyolc éves volt. Ezután négy évig a Guiding Light rendkívül fiatal és ünnepelt csillaga volt 1996-tól.

6) Josh Duhamel – Leo Dupres az All My Childrenből

Josh Duhamel – Leo Dupres az All My Childrenből

Alighogy berobbant Pine Valley-be, a nézők azonnal tudták, hogy többre hivatott ennél, habár három évig maradt, és bezsebelt egy Daytime Emmy-díjat is. Nem mellékesen az első jelenetet egy akkor még alig ismert Elizabeth Banks nevű lánnyal játszotta. Nem mesés?

7) Julianne Moore – Frannie Hughes Crawford az As The World Turnsből

Julianne Moore – Frannie Hughes Crawford az As The World Turnsből

Az Oscar-díjas színésznő Daytime Emmy-díjat nyert Frannie alakításáért, Oakdale-ben rekedve három évre (1985 és 1988 között). Ráadásul amikor az As The World Turns-t levették a műsorról, megismételtek egy évadot, hogy tisztelegjenek a befutott színésznő első sikerei előtt.

8) Kevin Bacon – T.J. Werner a Guiding Lightból

Kevin Bacon – T.J. Werner a Guiding Lightból

Mielőtt a lázadó szellemű Ren McCormack szerepébe bújt a Gumiláb című filmben, egy alkoholista kamaszt alakított a Guiding Light-ban.

1 2 3 4