10 színészpáros, akik iszonyúan utálják egymást

  • 2 hét ago
  • 49795 Views
  • 1 3
10 színészpáros, akik iszonyúan utálják egymást

Mindegy, hogy egy színész vagy színésznő mennyire jól tud szerepeket eljátszani, ha valódi emberi érzelmek vannak bennük és bizonyos dolgokat nem tudnak lenyelni és megemészteni. Ilyen például ha nem szimpatizálnak egymással a szereplők. Nem egy olyan filmről hallottunk már, ahol a színészek a valóságban ki nem állhatták egymást, ilyen volt például Patrick Swayze és Jennifer Grey, valamint Stana Katić és Nathan Fillion is.

7. George Clooney és Russell Crowe

10 színészpáros, akik annyira utálják egymást, hogy soha többet nem hajlandóak egy filmben szerepelni

George Clooney és Russel Crowe közötti feszültség 2013 decemberében mérgesedett el jobban, amikor Clooney az Esquire magazinnal készített interjújában kijelentette, hogy Crowe-nak bocsánatot kellett kérnie, azért mert megsértette. A bocsánatkérés teljesen szarkasztikus stílusban történt meg, ezután nem tudjuk, hogy rendeződött-e a viszony kettejük között, de az biztos, hogy többet nem láttuk őket egyszerre a filmvásznon.

8. James Franco és Tyrese Gibson

10 színészpáros, akik annyira utálják egymást, hogy soha többet nem hajlandóak egy filmben szerepelni

A viszály James Franco és Tyrese Gibson között az “Annapolis – Ahol a hősök születnek” című film forgatása alatt keletkezett. A film után Gibson kijelentette, hogy soha többen nem szándékozik egy filmben szerepelni színésztársával. Franco szerint Tyrese valóban megpróbálta megütni őt bizonyos jelenetekben.

1 2 3 4