10 híresség, aki feladta a hírnevet egy civil munkáért cserébe

  • 2 hét ago
  • 127011 Views
  • 9 13
10 híresség, aki feladta a hírnevet egy civil munkáért cserébe

Nem mindenki akarja az életét a reflektorfényben élni. Néhány híresség úgy döntött, hogy feladja a hírnevét, hogy rendes életet éljen rendes munkával.

4) Gene Hackman: író

Gene Hackman: író

Gene Hackman-nek rendkívül sikeres pályafutása volt, mint színész és számos díjat nyert. 2004 júliusában Hackman bejelentette, hogy visszavonul. De ez nem akadályozta meg abban, hogy egy másik területen kitűnjön. Hackman három történelmi regényt is írt Daniel Lenihan régésznek.

5) Vanilla Ice: házfelújító

Vanilla Ice: házfelújító

1990-ben Vanilla Ice elérte a csúcsot az Ice Ice Baby-vel. De miután személyes problémákkal küzdött elkezdett otthonokat átalakítani. 2009-ben a Real Vanilla Ice Project című filmben szerepelt, amelyben otthonokat, lakásokat alakított át. Kiadott egy ingatlan útmutatót arról, hogy hogyan lehet sikeresen házakat vásárolni és felújítani.

6) Hayden Christensen: gazda

Hayden Christensen: gazda

Sok lehetőség volt a Star Wars filmek után, de visszautasította ezeket e lehetőségeket. Ehelyett Ontario tartományban, Kanadában vásárolt földet és elkezdett dolgozni a saját gazdaságában. Később elindított egy ruházati céget és egy produkciós céget is, ám 2017-ben újra kötélnek állt és elvállalt egy filmszerepet a First Kill című filmben.

1 2 3 4