Így néznek ki kedvenc hírességeink gyermekei a 90-es és 2000-es évekből

  • 4 hónap ago
  • 499 Views
  • 0 0
Így néznek ki kedvenc hírességeink gyermekei a 90-es és 2000-es évekből

Amikor megnézzük a 90-es és 2000-es évek kedvenc sztárjainkkal készült filmeket vagy sorozatokat, akkor észre sem vesszük, hogy a mai „példaképeink” már teljesen másképpen néznek ki. Sokuknak már gyermeke és családja van.

Mina – Mädchen Amick lánya

A 27 éves Mina Tobias a Twin Peaks sztárjának a lánya. Szenész, és már 5 színészkedéssel kapcsolatos projekten dolgozik

Molly – Gabriel Carteris lánya

Gabrielle Carteris 1992-ben hozzá ment Charles Isaacs-hoz. A párnak 2 lánya van. A legfiatalabb, Molly már 22 éves és nagyon szereti a művészetet, akár csak az anyukája.

Hannah – Clive Owen legidősebb lánya

Clive Owen olyan híresség, aki nem szeret sokat beszélni a magánéletéről. A színész több mint 20 éve él boldog házasságban Sarah-Jane Fenton színésznővel. Két lányuk van: Hannah és Eva.

Clementine, Ariel és Cyrus – Cybill Shepherd gyerekei

A Holdfény című sorozat sztárjának 3 gyermeke van: A 42 éves lánya, Clementine (balra), valamint a 33 éves ikrek, Ariel és Cyrus (jobbra).

Legidősebb lánya, Clementine édesanyjától inspirálva választotta a színészi pályát. Néhány érdekes projektben dolgozott már: a Bring It On, az Amerikai pite című vígjátékokban, és szerepelt a House, M.D. című sorozatban.

Ariel szintén a film világában mozog, de nem a kamera előtt: forgatókönyveket ír tévésorozatokhoz. Cyrus pedig jogi diplomát szerzett a Pennsylvaniai Egyetemen.

Jack – Luke Perry fia

Rachel Sharp színésznővel kötött házasságából Luke Perrynek 2 gyermeke született: egy fia, Jack, és egy lánya, Sophie. Jack 24 éves és profi pankrátor. A fiatalembert Jungle Boy néven ismerik. Luke lánya, Sophie pedig, aki 21 éves, önkéntesként dolgozik.

//Manó Málna//

 

(Via Brightside)

1 2 3