15 érdekesség Keanu Reevesről, ami bebizonyítja, hogy valóban ő napjaink legkülönlegesebb színésze

  • 5 hónap ago
  • 502 Views
  • 0 0
15 érdekesség Keanu Reevesről, ami bebizonyítja, hogy valóban ő napjaink legkülönlegesebb színésze

A szakmája iránti megingathatatlan elkötelezettségével Reeves egy igazi kedves lélek, aki több mint 3 évtizeden át a világ egyik legkedveltebb színésze lett. Keanu Reeves, akinek neve világszerte ismert a közönség körében, megigéző alakításaival és rejtélyes személyiségével rabul ejtette a szíveket. A tehetség, az alázat és az őszinte kedvesség egyedülálló kombinációi tette őt a szórakoztatóipar szeretett figurájává. A filmvásznon elért sikerei mellett emberbaráti törekvései, a motorkerékpárok iránti szeretete és irodalmi tevékenységei egy sokoldalú, az életet és a művészetet mélyen értékelő egyéniséget mutatnak.

11) A rajongói iránti elköteleződés

Az már köztudott, hogy Reevesnek világszerte erős és lelkes rajongótábora van, de az még nem hangzott el, hogy a színész maga is mennyire elkötelezett imádott rajongói iránt, és milyen messzire hajlandó elmenni azért, hogy mosolyt csaljon az arcukra. A hírek szerint a Bill és Ted: Arccal a zenébe forgatására tartva meglátott egy „Lélegzetelállító vagy” feliratot (utalva egyik rajongójának vírusként terjedő megjegyzésére) az egyik szomszédos ház gyepén. A franchise társírója, Ed Solomon, aki akkoriban Reeves mellett volt, azt mondta, hogy a színész tudta, hogy a tábla neki szólt, és: „kiugrott az autóból”, hogy dedikálja, anélkül, hogy megkérdezték volna.

12) Nagylelkűség a kaszkadőrcsapatok felé

Reeves nagylelkűsége túlmutat azon, hogy hagyományosan jótékonykodik és nagylelkű a rászorulókkal szemben. Mindenkit nagyra értékel, aki vele dolgozik, a rendezőktől és színésztársaitól kezdve a kaszkadőrcsapatig, akik segítenek neki a legmegragadóbb és legikonikusabb jeleneteinek megvalósításában. Az ő Mátrixa: Reloaded kaszkadőrcsapatának tagjai igazán nehéz időszakon mentek keresztül Neo harcjelenetének megalkotásakor, amelyet száz Smith ügynökkel vívott.

Hogy kifejezze elismerését a sokszor észrevétlenül maradt közreműködésükért, mind a 12 tagnak vett egy-egy Harley-Davidson motorkerékpárt. Állítólag extra luxus Rolex Submariner órákat is vett azoknak, akik vele dolgoztak a John Wick: 4. fejezetében. Reeves egyszerűen sosem hagyja abba, hogy megáldja a körülötte lévőket, és nagylelkűsége nem ismer határokat.

Amikor Reeves egy étteremben vacsorázott, egy fiatalember odalépett hozzá, és elmondta, hogy idős édesanyja rajong a színészért, és hogy a színész a néhai férjére emlékezteti. Reeves azonnal kérte, hogy hívja fel, és arról is beszámoltak, hogy még aznap meglátogatta, hogy személyesen is megismerje. A színész rajongói iránti elkötelezettségéről még több szívmelengető történet kering, amelyek bizonyítják a színész gyönyörű alázatát, és még vonzóbbá teszik őt rajongói számára.

13) Nem keveri az üzletet a szórakozással

Reeves komoly arca elárulja általános komoly viselkedését és színészi profizmusát. Míg más színészek, például Brad Pitt és Angelina Jolie esetében a fikció és a valóság közötti határvonal hajlamos elmosódni, Reeves tudja, hogyan kell kezelni a forgatáson a fellángolást. Az Ellennek adott interjújában Reeves bevallotta, hogy a Féktelenül című filmben együtt töltött közös idejük alatt nagyon szerelmes volt Sandra Bullockba.

A színész azonban akkoriban annyira profi volt, hogy Bullock azt hitte, nem is kedveli őt. Néhány szerencsés kapcsolatot leszámítva, a forgatás közbeni románcok elkezdése általában visszafelé sül el, vagy akár lángba borul, és Reeves önuralma bizonyára megmentett néhány szívfájdalmat az út során.

15 alkalom, amikor Keanu Reeves megváltoztatta imidzsét

14) Nagyszerű munkamorál

Reeves munkamániás emberré vált. Ezt a hírnevet a forgatás alatt tanúsított nagyfokú elkötelezettségével és a forgatás előtti időszakban végzett kemény edzésekkel őrzi meg. Nem habozna harcművészetet tanulni, lovagolni, szörfözni vagy akár énekelni is megtanulna, ha a szerep megkövetelné. Általában négy-öt hónapos intenzív edzésen esik át minden filmje előtt. Más színészekkel ellentétben, akik esetleg lazán veszik a dolgot és a tehetségükre hagyatkoznak, Reeves minden apró részletet magába szívna, ami az új szerepével kapcsolatos, hogy a legjobb előadó legyen, aki csak lehet.

Az eddig megtanult készségek számosak és abszolút lenyűgözőek. Mindenki szereti az olyan színészeket, akik komolyan veszik a munkájukat. A John Wick egyik harci jelenete során például Reeves komoly lázban szenvedett, mégis megjelent. De ennyi harcművészet, kung-fun és gun-fu mellett egyszerűen hálásak vagyunk, hogy a színész egy kedves fickó.

15) A legkedvesebb fickó Hollywoodban

Reeves valóban kedves és együttérző ember hírnevét vívta ki. Számos anekdota és történet a társszereplőktől, a stábtagoktól és a rajongóktól kiemeli nagylelkűségét és figyelmességét. Számos esetben látták Reeves-t véletlenszerű jótéteményeket elkövetni, például átadta a helyét egy zsúfolt metróban, vagy segített az elakadt autósoknak.

Reeves alázatos és földhözragadt természetét különböző interjúkban és nyilvános szerepléseken is bemutatták. Gyakran szakít időt arra, hogy elismerje és értékelje rajongóit, és őszinte hálát mutasson a támogatásukért. Emellett a színészkollégákkal és a szakmabeliekkel való kapcsolatait a tisztelet és a bajtársiasság jellemzi, ami tovább erősíti jószívű ember hírnevét. Reeves kedvessége és mások iránti tisztelete hullámzó hatást kelt, elősegítve az együttműködésre és a harmonikus légkörre való törekvést, ami hozzájárul a projektek általános sikeréhez, amelyekben részt vesz.

Hírneve és sikere ellenére megmarad a földön járónak, és platformját arra használja, hogy pozitív hatást gyakoroljon. Ismert emberbaráti törekvéseiről, gyakran választja a különböző jótékonysági ügyekhez való névtelen hozzájárulást. Emellett Reeves olyan kezdeményezéseket támogatott, mint a Stand Up to Cancer és a SickKids Foundation, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét a társadalomnak való visszaadása iránt.

//Manó Málna//

Keanu Reeves így változott meg az évtizedek során

(Via movieweb.com)

1 2 3