10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

  • 5 hónap ago
  • 11588 Views
  • 3 2
10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

Néha a sztárgázsi és a rajongók hada sem tántoríthatja el azt, aki vissza szeretne vonulni a színészettől. Így történt ez Greta Garbótól a Trónok harca Joffrey királyaként ismert Jack Gleesonig több ismert színésszel.

9) Gene Hackman

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

A színész négy évtized és két Oscar-díj után 2004-ben vonult vissza, és ezt egy Larry Kingnek adott tévéinterjúban jelentette be. Négy évvel később arról beszélt, hogy bár hiányzik neki a színészet, esze ágában sincsen visszatérni. “Az üzleti része rettentő stresszes számomra. A kompromisszumok, amiket munka közben meg kell tenni, csak apróságok a nagy gépezetben, és ez egy olyan szintre jutott, hogy már nem volt többé kedvem az egészhez.” A visszavonulása óta sem tétlenkedik, öt regényt írt, többnyire történelmi kalandregényeket, és ebből néhány magyarul is megjelent.

10) Catherine Zeta-Jones

10 híres színész, aki hátat fordított Hollywoodnak

A Chicagóval szerzett Oscar-díja után egyre kevesebbet láthattuk a színésznőt, pedig sok esetben az aranyszobor az, ami lendületet adhat egy karriernek. 2007-ig még szerepelt pár érdekesebb filmben, de az Ízlések és pofonok után szinte teljesen visszavonult, és elsősorban a családjára és az egészségére koncentrált. Férje, Michael Douglas torokrákkal küzdött, és ő maga sem mondhatta 100%-ban egészségesnek magát.

Akkor és most: Így néznek ki most az idén 47 éves Rocky sztárjai

(Forrás)

1 2 3 4