10 híres színész, aki brutálisan lefogyott egy szerep kedvéért

  • 6 hónap ago
  • 39349 Views
  • 1 6
10 híres színész, aki brutálisan lefogyott egy szerep kedvéért

Néhány színész mindent megtesz egy-egy tökéletes alakításért, akár csont soványra is fogynak, ha a szerep úgy kívánja. Listánkban összegyűjtöttünk 10 elhivatott előadót, akik drasztikus súlycsökkenésükkel sokkolták a közönséget.

(4) Matthew McConaughey

A fogyókúra királya, aki átalakulásával gyakorlatilag az összes színjátszáshoz köthető díjat bezsebelte – köztük egy Oscart is -, a Mielőtt meghaltamban látható 30 kilogrammot veszítő figurájával. Ebből is látszik, hogy a díjakat nem adják könnyen.

(5) Tom Hanks

Az utasok rémálma, aki, ha bármilyen gépjárműre feltéved, a biztosítókat kiveri a víz. Tom Hanks, a Philadelphia – Az érinthetetlen című film AIDS beteg Andrew Beckett karakterének kedvéért 12 kilótól vált meg. Cserébe Golden Globe- és Oscar-díjjal hizlalta a bizottság a karrierjét . Hanks hét évvel a nagy fogyását követően, a Számkivetett kedvéért vállalta be ismét a koplalást, ezúttal 15 kilóval lett könnyebb, magas súlyvesztése pedig újbóli Golden Globe-díjat eredményezett számára.

(6) Matt Damon

Közel 18 kilogrammos fogyást vállalt be a Bátrak igazsága című filmben megformált drogfüggő katonának a szerepe kedvéért.

1 2 3 4