12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

  • 7 hónap ago
  • 13287 Views
  • 1 0
12 hiba a szuperhős filmekben, amiket a legnagyobb rajongók sem szúrtak ki

Nem túlzás mai világunkban azt állítani, hogy a szuperhősfilmek korszak meghatározó alkotásokká nőtték ki magukat, ugyanis még a csapból is ezek a produkciók folynak. De miért is ne folynának, ha a nép özönlik rá, és minden egyes ilyen jellegű mozi csúcsokat döntöget?! Azonban minél több szuperhősös filmet gyártanak, annál nagyobb a hibázási lehetőség is.

4) Az a fránya kalapács

A film végén, mikor Űrlord azért táncol, hogy elvonja Ronan figyelmét, Ronan kezében úgy áll a kalapács, hogy a feje tőle balra áll, de mikor Drax rálő, a kalapács feje a jobb oldalon van.

5) Thor nagyon elveszett a Sötét világban

Az utolsó összecsapásban Malekith-tel, Thor átzuhan egy portálon, ami következtében a Charing Cross metróállomásra kerül. Itt a metrón egy hölgy azt mondja, hogy 3 megállót kell mennie Greenwich-ig. Charing Cross viszont nem a Jubilee metróvonalon van, tehát nem lehet innen közvetlenül eljutni Greenwich-be, és ráadásul így is sokkal messzebb van, mint 3 megálló.

6) Már megint Thor – vagyis most a dublőre

Mikor Pusztító rálő Thorra a város megtámadásakor, Thor megpróbálja kikerülni a földön mellette levő robbanószert. Thor úgy látszik, hogy fekete szemüveget visel, aminek valószínűleg az az oka, hogy a dublőr szemét megvédjék a robbanáskor keletkező erős fénytől.

1 2 3 4