10 érdekes filmrészlet, amelyeket még nem észleltünk

  • 7 hónap ago
  • 13030 Views
  • 0 2
10 érdekes filmrészlet, amelyeket még nem észleltünk

Nem titok, a filmezés nem könnyű feladat. A rendezők különböző történeteket kreálnak a számunkra, és minden egyes filmbeli másodperc mögött van valamilyen elképzelés. Olykor vannak utalások a filmben olyan rejtélyes dolgokra, amelyeket kitalálhatunk. De a rajongók és a filmkészítők, producerek is gyakran hiányolnak érdekes és fontos részleteket filmnézés közben. Szerencsére vannak néhányan, akik megtalálták ezeket a furcsa részleteket, és megosztották őket.

9) Mátrix

Az esőcseppek olyanok, mit a kód.

10) Jurassic World

Az a kütyü, amely a katonák fizikai állapotát nyomon követi a vadászat során a dzsungelben, ugyanúgy néz ki, mint a szívverés görbéje.

+1) A Ren lovagjai valójában Luke tanítványai voltak?

Az utolsó jedik

Az ébredő Erő egy jelenetében, amikor Rey hozzáér Vader és Luke fénykardjához, különböző víziók jelennek meg előtte. Ezek egyikében Kylo Ren látható hozzá hasonló, csuklyás alakokkal, a Ren lovagjaival. Nem valószínű, hogy Kylo pálfordulása után ilyen gyorsan képes lett volna követőket toborozni, sokkal sanszosabb, hogy Luke többi tanítványát, de legalábbis egy részüket állította a saját oldalára. Ezért aztán Luke nem feltétlenül a növendékek halála miatt vonult önkéntes száműzetésbe, hanem talán azért, mert nem tudta megakadályozni, hogy a Sötét Oldalra álljanak.

11 hétköznapi ember, aki úgy akart kinézni, mint kedvenc sztárja

(Forrás: Brightside)

//Noncsi//

1 2 3 4