10 hollywoodi sztár, akiknek ma már átlagos munkájuk van

  • 8 hónap ago
  • 16696 Views
  • 0 0
10 hollywoodi sztár, akiknek ma már átlagos munkájuk van

Nem minden színész álma az, hogy folyton a reflektorfényben tündököljön. Talán nem is gondolnánk, hogy egyes világsztárok a színészkedés mellett teljesen átlagos munkát végeznek.

(4) Erykah Badu

Erykah Badu

Erykah Badu énekesnőről talán kevesen tudják, hogy rajong a kisbabákért. Annyira, hogy az utóbbi években dúlaként, azaz szüléskísérőként dolgozik, aki segít más terhes nőknek ebben az időszakban. Az énekesnő saját elmondása szerint 2015-ben összesen 40 szülésnél volt ott, hogy segítse a kismamákat a nehéz pillanatokban.

(5) Kevin Costner

Kevin Costner

A Több mint testőr és a Waterworld-Vízivilág sztárja valóságban is szívén viseli vizeink sorsát. 1995-ben alapította meg az Ocean Therapy Solutions elnevezésű cégét, ami olyan berendezéseket fejleszt, amelyek elválasztanák az olajat a víztől. 2010-ben a színész 32 darab ilyen szűrőt adott különböző olajtársaságoknak.

(6) Tom Selleck

Tom Selleck

A Magnum sorozatból ismert Tom Selleck bár még néhanapján elvállal kisebb szerepeket, de alapvetően már visszavonult a színészettől. Cserébe egy óriási földet vásárolt Thousand Oaksban, ahol feleségével avokádótermesztéssel foglalkozik. Állítása szerint a farmon történő munka hatására végre megtalálta az egyensúlyt életében.

1 2 3 4