10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

  • 8 hónap ago
  • 14681 Views
  • 3 1
10 egykori filmsztár, akiknek nem jött össze az igazi siker

Hollywoodban minden színész álma, hogy az A-kategóriás sztárok közé sorolják őket. De az álomgyár kerekei lassan őrölnek. Vagy sehogy. Vagy visszafelé pár ember esetében. A siker gyorsan jön és gyorsan megy. Az, hogy valakinek az arcát egyszer megismerte a világ, közel sem garancia arra, hogy tartósan sikeres marad.

4. Katherine Heigl

Katherine Heigl

Lehet meglepő, mert mindig úgy tűnt, hogy Katherine karrierje igencsak jól megy. A Grace klinika hozta meg számára az áttörő sikert, ám már előbb is szerepelt híres filmekben. Jó pár vígjátékban kapott főszerepet is, de nem bizonyult nagy húzónévnek. Azóta is folyamatosan foglalkoztatják, főként romantikus komédiákban és drámákban, ám igazából mára már a mellékszerepi sem hoznak kasszasikerű bevételt a stúdióknak.

5. Taylor Kitsch

Taylor Kitsch

A modellből lett színészre a Friday Night Lights – Tiszta szívvel foci kapcsán figyeltek fel és azonnal szerepet is kapott a nagy durranásnak számító X-Men kezdetek: Farkas című filmben. Majd emelve a tétet megkapta a John Carter főszerepét. Ez elég lett volna ahhoz, hogy a szupersztárok közé lépjen, ám mind a két alkotás csúnyán megbukott.

6. Hayden Christensen

Hayden Christensen

Anakin Skywalker szerepe hatalmas sikert hozott Hayden-nek a nézők körében. Akár ennél tovább is juthatott volna, ha a Csillagok háborúja előzményfilmjei nem kapnak olyan irtózatosan rossz kritikát a szakma részéről, ezzel megbélyegezve a fiatal színészt is. Így elkerülték a főszerepek és leginkább csak középszerű filmekben tűnik fel időről-időre.

1 2 3 4