15 filmes baki, ami felett nem lehet szemet hunyni

  • 10 hónap ago
  • 1596 Views
  • 0 0
15 filmes baki, ami felett nem lehet szemet hunyni

A film készítői a tökéletességre való törekvés közben nem veszik észre a hibáikat. A pontatlanság okai lehetnek a figyelem hiánya, vagy a film kiemelésére irányuló szándékos vágy.

Azonban a nézők ki tudják szúrni ezeket a pillanatokat, ha nagyon figyelnek.

1) Titanic

Az óceánok vize általában sötét színű a nagy mennyiségű szerves hulladéknak köszönhetően. Azonban a film kristály tisztának ábrázolja az óceán vizét.

2) Vissza a jövőbe

Miközben a szülei bálja zajlott 1995-ben a főszereplő egy Gibson ES-345 gitárral lépett fel a színpadon, ami 1958-ban készült. Még az időutazás sem tudja megmagyarázni, hogy hogyan szerezte Marty ezt a gitárt 3 évvel a megjelenés előtt.

3) Pearl Harbor

A vacsora közben Kate Beckinsale karaktere leveszi a kendőjét és otthagyja az asztalon. Amikor azonban elmegy az asztaltól nem látszik a kendő. Pár perc múlva pedig megint felbukkan a kendő az asztalon.

4) Spotlight

Abban a jelenetben amikor Rachel McAdams újságíróként meginterjúvol egy áldozatot, úgy tűnik mintha jegyzetelne, azonban a füzet teteje üres.

5) Ponyvaregény

Az óra egy bizonyos időpontot jelenít meg Chritopher Walken karakterének a visszaemlékezése közben. Amikor a kamera elkezd közelíteni az óra felé, akkor válik nyilvánvalóvá, hogy az óra mutatói teljesen másképpen vannak elhelyezve.

1 2 3