10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

  • 10 hónap ago
  • 10205 Views
  • 0 0
10 világsztár, akikkel elviselhetetlen együtt dolgozni

A hírességek többségére általában felnézünk, rajongunk értük, mert jól néznek ki, sikeresek, sok mindent elértek. Ugyanakkor egyáltalán nem ismerjük őket, ez egyben azt is jelenti, hogy sokszor csak a nyilvánosság előtt mutatott arcukat és énjüket kedveljük meg, de igazából fogalmunk sincs arról, hogy milyen emberek is ők.

(4) Drew Barrymore

Drew Barrymore

Tinédzser kora óta a legismertebb filmekben szerepel Drew Barrymore, mostanában mégsem látjuk gyakran a vásznon. Ennek meg is van oka, hiszen Barrymore egyrészt a családjára koncentrál, másrészt nem is igazán keresik meg, mondván, hogy a fiatal generációnak ma már semmit nem jelent a neve.

(5) Charlie Sheen

10 tönkrement filmsztár, aki próbál visszatérni, de nem igazán megy neki

A színész híres botrányairól, ezért nem meglepő, ha azt mondjuk, nehéz vele együtt dolgozni. Sheen a valóságban eléggé hasonlít a Két pasi meg egy kicsi-ben alakított Charlie karakteréhez (kollégái elmondása szerint), ugyanolyan szókimondó, iszákos, nőcsábász, bulihajhász. 2011-ben tetőzött a körülötte forgó botrány, hiszen egy rádióműsorban lehordta a sorozat alkotóját, aki erre reflektálva végleg kirúgta a színészt.

(6) Lindsay Lohan

2. Lindsay Lohan

A gyerekszínészként induló Lindsay Lohantől gyakran hangosak a bulvárlapok, hiszen a színésznő jócskán ad rá okot. Gyakran halogatja jeleneteit, feltartva ezzel a forgatást. A lány megjárta az elvonót is és gondtalan vezetés miatt próbaidőn volt. A forgatások alatt gyakran elvonul és különcként viselkedik, már amikor időben megjelenik.

1 2 3 4