12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

  • 1 év ago
  • 129822 Views
  • 11 11
12 színész, aki a legnagyobb igyekezete ellenére sem tudott világhírűvé válni

A karrierje kezdetén minden színész egy csodás főszerepről álmodik, mely hatására a világon mindenhol megismerik a nevét. Az azonban világos, hogy egy ilyen lehetőség nem garantálja a tartós sikert.

7) Hayden Christensen

Hayden Christensen

Anakin Skywalker szerepe hatalmas reklámsiker volt Hayden számára, az éles kritikák nyomán azonban a trilógia legrosszabb epizódjaival kapcsolta össze. Alakításáért 2 Arany Málna-díjat kapott. Ma középszerű filmekben játszik.

8) Lily Collins

Lily Collins

Lily csillaga eleinte csodásan emelkedett. A Hófehérke történetét feldolgozó sikeres vígjáték után azonban a felfutott színésznő karrierje stagnálni kezdett. A The Mortal Instruments: City of Bones című film után kipróbálta a művészfilmeket. Tavaly a Rules Don’t Apply-ban nyújtott alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.

9) Garrett Hedlund

Garrett Hedlund

Garrett kamaszként kezdte modellkarrierjét. Amikor 18 éves lett, a színészi pálya mellett döntött. Először a Trójában bukkant fel, Patroklosz szerepében, majd megkapott egy főszerepet, név szerint a TRON: Legacy-ban, de a film a vártnál kevesebb visszhangot kapott.

1 2 3 4