10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

  • 1 hónap ago
  • 12641 Views
  • 1 1
10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Ha egy sztár összejön egy hétköznapi emberrel, az mindig ad egy kis reményt a halandó rajongóknak, hisz egy kis ideig elhiszik, hogy Brad Pitt vagy Leonardo DiCaprio is beléjük szerethet. 

7) Vilmos herceg és Katalin hercegné

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

Oké, mondhatjuk, hogy Vilmos igazából nem is szokványos sztár, hisz ő egy herceg, de valljuk be, Angliában nincsenek nagyobb celebek a királyi család tagjainál. Katalin pedig kislánykorában tényleg csak naivan álmodozott arról, hogy egyszer hercegné lesz, és tuti, hogy nem gondolta, hogy egyszer valóra is válik. Pedig 2011-ben teljesült a vágya, Vilmos elvette őt feleségül, azóta pedig már három gyerekük is született. Mi ez, ha nem igazi tündérmese?

8) Adam és Jackie Sandler

10 híresség, akik hétköznapi emberekbe szerettek bele

A komikusnak közös barátok kifejezetten azért mutatták be későbbi feleségét, Jackie-t, mert a nő mindig azt ecsetelte nekik, mennyire odavan Sandler filmjeiért. Kitartó rajongásával Jackie nemcsak azt érdemelte ki, hogy a színész 2003-ban feleségül vette, hanem azt is, hogy azóta szinte minden filmjébe belerakja egy-egy apróbb szerepben: Jackie Sandlert így láthattuk már Az 50 első randi-ban, a Férj és férj-ben, a Nagyfiúk-ban, a Kellékfeleség-ben, az Apa ég!-ben, a Kavarás-ban vagy a Pixel-ben. A nő elkötelezettségét szépen illusztrálja, hogy eredetileg keresztényként nevelkedett, de híres férje kedvéért áttért a zsidó hitre. Adam és Jacki Sandlernek két kislánya van: Sadie és Sunny.

1 2 3 4