10 nem szokványos film, amit egy Nőnek látnia kell

  • 3 hónap ago
  • 6471 Views
  • 4 2
10 nem szokványos film, amit egy Nőnek látnia kell

Nos, minden ilyen cikk általában azokról a filmekről szól, amik jól tükrözik az egyedül álló, kapcsolatban élő vagy éppen anyák életét. Mi most nem a Büszkeség és balítélet, Bridget Jones féle filmeket fogjuk neked ajánlani, hiszen azokat úgy is láttad már, hanem új távlatokat nyitunk a nőcis filmek terén…

5) Az ifjúság végrendelete (2014)

Az ifjúság végrendelete (2014)

Az ifjúság végrendelete egy megható történet a szerelemről és az első világháborúról Vera Brittain világhírű memoárja alapján, mely mára a legnagyobb klasszikusok egyikévé vált.

6) Brooklyn (2015)

Brooklyn (2015)

A film az 1950-es években játszódik. Eilis (Saoirse Ronan) egy ír lány, aki többre vágyik, mint amennyi jutott neki, így elhatározza, hogy az anyai otthont elhagyva New York-ba emigrál, mely számára az ígéret földjét jelenti. New York számára olyan, mintha egy teljesen idegen bolygóra került volna, így kezdetben a beilleszkedés nehézségével találja szemben magát. Hamarosan megismerkedik egy jóképű, olasz-amerikai férfival, így a honvágyat az elsöprő szerelem váltja fel. Azonban a lány régi élete mégsem tűnik el nyomtalanul, így választás elé kerül: két világ, két élet. Döntenie kell.

7) Nem tervezett (2019)

10 nem szokványos film, amit egy Nőnek látnia kell

Abby Johnson kiemelkedő alakja a Planned Parenthood nevű abortuszpárti szervezetnek, azonban mikor felkérik, hogy hajtson végre abortuszt egy 13 hetes magzaton, hátat fordít addigi életének, és elkötelezett pro-life aktivistává válik.

1 2 3