12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

  • 8 hónap ago
  • 22292 Views
  • 3 6
12 híresség, aki élő példa arra, hogy a karrier és a család összeegyeztethető

Sokak számára úgy tűnhet, hogy a sikeres karrier és a gyermeknevelés két nehezen összehangolható dolog. Vannak azonban a sztárok között olyanok, akik bizonyítják az ellenkezőjét.

7) Jordánia királynője

Jordánia királynője

Rania Al-Abdullah királynő a világ egyik legszebb és legerősebb királynője. Jordánia királynője jótékonykodik, és 4 gyermeket nevel. Szerinte egy igazi család legfontosabb eleme a szülő és gyermekei közti barátság, hiszen így mindig szeretve érzik magukat, és tudják, hogy szüleik támogatják őket. „Tudják, hogy bármilyen kérdéssel vagy dologgal odajöhetnek hozzám. Nagyon szeretném, ha ez a kapcsolat sohasem szakadna meg. Gyermekeim az elsők az életemben, és az otthonom a menedékem”- mondta Rania.

8) Chris Pratt

Chris Pratt

Chris Pratt, A galaxis őrzői című film sztárja szeret horgászni Jack-kel, a fiával. A színész szeretné, ha gyermekei már fiatalon is önállóak lennének. Ez a fajta nevelés vezetett ahhoz, fia olyan akar lenni, mint ő. Igyekszik pozitív példa lenni Jack számára, aki azért eszi meg mindig, amit a tányérjára tettek, hogy olyan magas legyen, mint az apukája. Chris humorral kezel mindent, amit fia csinál. „Nem is tudom, mi tesz büszkébbé: ha Jack mindenképpen maga akarja fogni a csukáját, vagy az, hogy nyersen meg akarta kóstolni.”

9) Beyoncé

Beyoncé

A világhíű amerikai énekesnő, Beyoncé lányának, Blue Ivy-nak és ikreinek, Rumi-nak és Sir-nek igen jó dolga van. Múlt év végén Beyoncé, férje, Jay-Z és Blue Ivy készítettek egy közös videót. A téma: „az az ember, aki nem törődik a családjával, nem lehet gazdag”. A szülők célja gyermekeikben elültetni a tényt, hogy a család fontosabb, mint a világ összes pénze.

1 2 3 4