10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

  • 10 hónap ago
  • 144385 Views
  • 17 8
10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

Bár számtalan pozitív példát találhatunk olyan nevekre, akiknek a szuperhős filmek lendítették fel a karrierjüket, ilyen Tom Hiddlestone, Chris Pratt, Chris Hemsworth vagy akár Robert Downey Jr., aki a másod virágzását köszönheti Tony Starknak, sajnos számos olyan példát is találhatunk a filmtörténelemben, akiknek bizony nem vitte jó irányba a szuperhősködés a karrierjét.

9) Kevin Bacon

Kevin Bacon

2011-ben ő is beszállt a szuperhős bizniszbe, és elvállalta az X-men: Az elsők ellenlábasának, Sebastian Shawnak a szerepét, mely filmet hiába tartanak a legjobbnak az X-men filmek között, a színész pályafutásának mégsem tett igazán jót. Az ez utáni években aztán sorra jöttek a minősíthetetlen vagy éppen neve sincs filmek, és bár volt egy két jobb megvillanása neki is, a Fekete mise vagy A hazafiak napja művekben, régi fényében már ő se igazán képes tündökölni.

10) Nicolas Cage

Nicolas Cage

A 2000-es évek közepén valami eltört, amit többen is annak tudnak be, hogy Cage elvállalta a Marvel egyik népszerű antihősének, a Szellemlovasnak a szerepét, mely után a színész egyszerűen nem tudott rátalálni régi önmagára. Ezt a gyatra teljesítményt egyébként még sikerült egy második résszel is mélyíteni, ami aztán végleg beütötte a koporsószeget Cage karrierjében, akinek volt egy pár jobb megvillanása az évek alatt a Kick-Ass vagy a Joe című alkotásokban, de évről évre egyre biztosabb, hogy ez az ember többé már nem lesz az a színész, akiért anno annyian rajongtunk.

14 mozi csillag, akikről nem is tudod, hogy melyik filmmel törtek be Hollywoodba

(Forrás: acinemanias.hu)

1 2 3 4