10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

  • 10 hónap ago
  • 144383 Views
  • 17 8
10 színész, akinek szuperhősfilm tette tönkre a karrierjét

Bár számtalan pozitív példát találhatunk olyan nevekre, akiknek a szuperhős filmek lendítették fel a karrierjüket, ilyen Tom Hiddlestone, Chris Pratt, Chris Hemsworth vagy akár Robert Downey Jr., aki a másod virágzását köszönheti Tony Starknak, sajnos számos olyan példát is találhatunk a filmtörténelemben, akiknek bizony nem vitte jó irányba a szuperhősködés a karrierjét.

7) Tobey Maguire

Tobey Maguire

Bár igaz, hogy Pókember szerepe után nem feltétlenül volt érezhető, hogy nagy a baj, hisz például a Testvérek című filmben remekül helyt állt Jake Gyllenhall mellett, de utána az utolsó jelentős szerepét A nagy Gatsby című filmben jegyezhetjük fel. Ha van színész, aki ténylegesen eltűnt a rivaldafényből a hírnevet hozó szerepe után az ő, és úgy gondolom ő is a legjobb példa arra, hogy mennyire is képesek felőrölni ezek a szerepek még a legnagyobb neveket is Hollywoodban.

8) Adam West

Adam West

Az ő esete is hasonló Tom Wellingéhez, neve egybeforrt a denevérjelmezes bűnüldözővel, kinek ezen szerepén kívül nem nagyon jegyezhető fel jelentősebb szerep pályafutása során.

1 2 3 4