12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

  • 5 hónap ago
  • 48163 Views
  • 7 9
12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

A hírnév gazdaggá tesz, ez nem kétség. Mindenből a legjobbat kapod, ugyanakkor a pompa és a luxus mellett potenciális veszélyek is fenyegetnek, legyen szó orvtámadásról vagy emberrablásról.

7) Jessica Alba, ábránd vagy valós emberrablás?

Jessica Alba

Miközben a Flipper című film forgatása zajlott, Jessica Alba telefonján furcsa hívásokat kapott, de azt hitte, csak telefonbetyárok zargatják. Nem sokkal később azonban elrabolták, és 14 óráig nem volt hír felőle. Megkötözve és felpeckelt szájjal találtak rá egy jármű csomagtartójában. A bizarr az egészben az, hogy a vádat ejtették, mert Alba nem tudott kézzelfogható információval szolgálni, és mindenki azt gondolta, Alba fantáziált.

8) Thomas Waller ajándékként fel lett ajánlva

Thomas Waller

Ez egy vicces történet az elrabolt sztárok átélt borzalmaihoz képest. A jazzénekes, zeneszerző, zongorista és gitáros Waller, ismertebb nevét Fats 1926-ban emberrablás áldozatává vált nem sokkal azután, hogy egy hotelben befejezte játékát. Al Capone gengszterei vitték el, egy szalonban kellett zongoráznia. Miközben játszott, körülnézett, és ki mást látott, mint Capone-t, aki élvezte a zenéjét. Néhány nappal később elengedték, és néhány ezer dollárral jutalmazták megpróbáltatásáért. Ez volt az első eset, amikor emberrablók fizettek áldozatuknak.

9) Patty Hearst, tini veszedelemben

Patty Hearst

Patti Hearst, az amerikai kiadó mágnás William Randolph Hearst unokája egy baloldali terrorista csoport, Symbionese Liberation Army foglya lett 1974-ben. Patti akkor még csak 19 éves volt. 19 hónapon keresztül tartották fogva, és agymosást kapott, hogy csatlakozzon elrablói bűntetteihez. Még egy bankrablásban is részt vett, és az ország legkeresettebb szökevényévé nőtte ki magát. Végül letartóztatták, de később bocsánatkérésben részesítették.

1 2 3 4