12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

  • 5 hónap ago
  • 48166 Views
  • 7 9
12 sztár, akiről biztosan nem tudtad, hogy emberrablás áldozatává vált

A hírnév gazdaggá tesz, ez nem kétség. Mindenből a legjobbat kapod, ugyanakkor a pompa és a luxus mellett potenciális veszélyek is fenyegetnek, legyen szó orvtámadásról vagy emberrablásról.

4) Madonna borzalmas megpróbáltatása

Madonna

1989 szilveszterén Madonnát megkötözve, sebesülten találták meg. Állítólag a férje, Sean Penn túl sokat ivott, és ezért kötözte egy székhez és verte meg Madonnát. Nem tudni, mi igaz az egészből. Ami igazán érdekes az egészben, az az, hogy évekkel később Madonna letagadta, hogy valaha történt ilyesmi, annak ellenére, hogy többen állították, hogy igenis volt ilyen eset.

5) Benedict Cumberbatch kibeszélte magát a veszélyes helyzetből

Benedict Cumberbatch

Amikor Benedict Cumberbatch a Utazás a világ végére című BBC film forgatásán vett részt Dél-Afrikában, hat felfegyverzett férfi támadta meg. Cumbermatch éppen hazafelé tartott a hotelbe, és megállt, hogy az autója gumiját kicserélje. Denise Black és még egy barátja volt vele. Mindhármukat megkötözték, és a kocsiba dobták. Cumberbatch azonban azt mondta a rablóknak, hogy meghalhat egy egészségügyi probléma miatt, vitát gerjesztve az emberrablók között. Végül elengedték.

6) George Clooney szudáni kalandja

George Clooney

Amikor Clooney egy dokumentumfilmet forgatott Darfur-ban, a lerombolt Szudán fővárosában 2007-ben, egy tízéves gyermek megálljt parancsolt a színész csapatának, egy AK 47-est szegezve rájuk. Nem sokkal később újabb fegyvert szorongató fiatalok tűntek fel, célba véve a felnőtteket, Clooney-t is beleértve. Miután a banda kirámolta a kocsit, megkísérelte túszul ejteni a filmes csapatot, de aztán elálltak tervüktől, mert a járműn talált gazdag „zsákmány” elegendő volt számukra.

1 2 3 4