Menü
Join our feeds to automatically receive the latest headlines, news, and information formatted for your club's website or news reader.

A 10 legemlékezetesebb mozis szörnyóriás

  • 11 hónap ago
  • 4635 Views
  • 7 8
A 10 legemlékezetesebb mozis szörnyóriás

Az óriásszörnyeket mindenki szereti. Azokat, akik egyetlen jól irányzott csapással felhőkarcolókat zúznak porrá. Akik úgy gázolnak át egy tízmilliós nagyváros betondzsungelén, mint forró kés a vajon.

4. Clover, Cloverfield

Clover, Cloverfield

A Cloverfield óriás monsztere egy nagyon aprólékosan, nagyon szépen kidolgozott, remekül megvalósított szörnyóriás volt – amit alig láttunk a filmben. Ez némiképp a műfaj (found footage horror) sajátossága is, de azért nagyon fájó, hogy az esetek többségében semmi nem láttunk a dögből, vagy épp a pusztításból. A legtöbb akció így nézett ki valahogy: sikítás – tömeg fut – kamera rángat – az ott a Liberty Statue feje? – sikítás – fut tovább. Talán ezért is értékeljük sokkal inkább azt a keveset, amit mutatnak Cloverből.

3. Kraken, Titánok harca

Kraken, Titánok harca

A Titánok Harca ugyan letett pár viszonylag szép akciójelenetet is az asztalra, viszont mégis egyetlen egy dolog az, ami örökre meg fog maradni ebből a filmből: a “Release the Kraken!” egysoros, ami után elszabadult minden idők egy legkeményebb szörnye.

Leave a Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.