7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

  • 11 hónap ago
  • 1907 Views
  • 0 0
7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Nehéz elhinni Oprah Winfrey-ről, hogy krumplis zsákokat hordott ruha helyett és azt is, hogy Halle Berry valaha egy menhelyen élt. Azt könnyebb elhinni, hogy a leggazdagabb hírességeknek mindent ezüst tálcán kínáltak és hogy nem volt semmilyen szörnyűség az életükben.

6) Kate Winslet

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Kate Winslet egy munkás osztályú családban nőtt fel és mindig meg kellett húzniuk a nadrágszíjat. Mindig használt cipőt tudtak csak venni. Mindemellett a színésznőnek boldog volt a gyermekkora mivel egy szerető családban nőtt fel.

7) Halle Berry

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Halle Berry sem egy gazdag családban nőtt fel. A színésznő New Yorkból származik. Kevés pénzét a modellkedéssel tudta megszerezni. Ez a kezdeményezés nem volt sikeres, így haza ment segítségért. Az anyja nem támogatta őt anyagilag, így Berry-nek meg kellett szakítania vele a kapcsolatot egy időre. A színésznő elmondta, hogy egy hajléktalan szállóban élt. Berry megemlítette azt is, hogy „A lehető legjobban cselekedett akkor az anyukám, mivel megtanított valamire. Azt mondta ’Ha ott akarsz lenni, akkor ott leszel. Ki fogod találni.’ Így ki kellett találnom. A szállón való élés erre vezetett rá.”

//Manó Málna//

22 híresség, akikről sosem látott fiatalkori képek kerültek fel az internetre

(Via Brightside)

1 2 3