7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

  • 11 hónap ago
  • 1926 Views
  • 0 0
7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Nehéz elhinni Oprah Winfrey-ről, hogy krumplis zsákokat hordott ruha helyett és azt is, hogy Halle Berry valaha egy menhelyen élt. Azt könnyebb elhinni, hogy a leggazdagabb hírességeknek mindent ezüst tálcán kínáltak és hogy nem volt semmilyen szörnyűség az életükben.

4) Mark Wahlberg

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Mark Wahlberg egy szegény családban nőtt fel Bostonban. 5 testvérével kellett egy szobán osztozkodniuk és ez nem volt könnyű. „Ha vannak tinédzser fiú testvéreid, akkor tudod azt, hogy néha csinálnak olyan dolgokat, amit nem értesz, hogy mit csinálnak és hogy miért csinálják. Wahlberg egy furfangos gyerek volt – vádat emeltek ellene, bíróság elé állították és 45 nap börtönbüntetést kapott. A színész azt mondta „Realizáltam, hogy én ezt nem akarom tovább csinálni. Sosem akartam visszamenni a sötét oldalra. Meg kellett tanulnom az egyenes és a keskeny úton maradni.”

5) Scarlett Johansson

7 híresség, akik szegénységben nőttek fel

Egy szerény jövedelemmel rendelkező családban nőtt fel 3 testvérével együtt, akik az állami élelmiszersegélyre támaszkodtak. A színésznő elmondta, „Mire én és az ikertestvérem megszülettünk, addigra a szüleim házassága nagyon megviselt lett. Ételjegyen éltünk.” Amikor Johansson 7 éves lett, elvitte a lányát meghallgatásokra, ami rendkívül megérte.

1 2 3