15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

  • 11 hónap ago
  • 15864 Views
  • 4 10
15 inspiráló színésznő, akik brutális edzéseken vettek részt filmjük kedvéért

Egy színésznő élete rengeteget munkával és előkészülettel jár. Ahhoz, hogy tökéletesek legyenek a vásznon, igencsak feszes edzéstempóra van szükségük, a nap 24 órájában azon dolgoznak, hogy a szerephez szükséges új dolgokat tanuljanak meg, záros határidőn belül.

5. Natalie Portman, Black Swan

Natalie Portman 2011-ben elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a Fekete Hattyú című filmben nyújtott alakításáért. Borzasztó keményen edzett Nina szerepére Darren Aronofsky filmjében. Portman-nek profi balerinává kellett válnia, amire egy éve volt. Koreográfia órákat vett. Ezzel napi öt órája ment el. Amikor a forgatás elindult, Portman-nek még több órára kellett járnia: tizenhat órát edzett naponta! És ha ez még nem volna elég, szigorú diétán volt, mely következtében hat kilót fogyott.

6. Alison Brie, GLOW

Alison Brie főszerepet kapott a a Netflix sorozatában, a GLOW-ban. Női birkózót játszik, ehhez pedig előzetesen profi szinten kellett edzenie. Kardio és erősítő tréningeken is részt vett napi kétszer. Brie célja nemcsak az volt, hogy edzettebbnek tűnjön, hanem hogy az állóképessége is javuljon. Mindkét célja megvalósult.

7. Uma Thurman, Kill Bill

A Kill Bill filmek legendás Beatrix Kiddo-ja profi bérgyilkos, aki egy karddal 50 férfit is képes megölni. Ahhoz, hogy a hihetetlen karaktert eljátszhassa, Uma Thurman-nek számos új fogást kellett megtanulnia. Kung fu, kardvívás, harcművészet, késdobálás: csak néhány a sok harcászati stílusból, amit elsajátított.

8. Jennifer Lawrence, Az éhezők viadala

Hegymászás, famászás, boksz, futás, rúdugrás, nyilazás: már ez a néhány sportág is bizonyítja, milyen kemény edzés előzte meg Jennifer Lawrence eddigi talán legsikeresebb szerepét, Katniss Everdeen-ét. Az extrém tréningje rengeteg kardio edzést is magába foglalt, nem kevés eredménnyel: Jennifer elképesztően néz ki a kosztümjében.

1 2 3 4