12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

  • 11 hónap ago
  • 1487 Views
  • 0 0
12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

A statisztika szerint az emberek 30%-a változtatja meg a munkahelyét minden 12. hónapban. Nem csak céget váltanak, hanem teljes munkaköri leírásuk megváltozik. Az emberek úgy is dönthetnek, hogy más utat választanak, még akkor is, ha már elkezdtek egy másik utat kikövezni.

5) Angelina Jolie

Angelina Jolie így változott meg az évtizedek során

Angelina az egyik leghíresebb színész, de nem csak ez az egy dolog volt, ami érdekelte. Ha a színészkedés nem vált volna be, akkor egy temetkezési igazgató lenne.  „Nagyon furcsán hangozhat, de sajnos, amikor elveszítettem a nagyapámat, rendkívül szomorú voltam a temetésén. Érdekes dolog az, ha valaki meghal és utána hogyan tudja a család feldolgozni. Illetve mi is az a halál.”

6) Harry Styles

10 híresség különleges tulajdonságokkal, amelyek valóban egyedülállóvá teszik őket

Harry 3 dolgot is szívesen csinált volna, ha nem lenne egy nagy pop sztár: gyógytornász, tanár és virágárus. „Gyógytornász akartam lenni. Amikor mi leszel, ha nagy leszel nap volt az iskolában azt mondták nekem, hogy gyógytornászként nincs túl sok munkája az embernek, ezért lettem énekes.

7) Sofia Vergara

12 híresség, akik, ha nem lennének híresek más munkát választanának

Sofia-nak 2 szemesztere van addig, hogy megszerezze a diplomáját, amikor Columbiában tanult. A színészet végül megnyerte a tetszését, de továbbra is a szájhigiénia megszállottja maradt. „Megszállottja vagyok. A fiam azt gondolja, hogy őrült vagyok, mivel 3 havonta megvizsgálom a fogait.”

8) Justin Bieber

Justin Bieber - énekes

Nagyon sok ember nem tudja elképzelni az életét Justin és a zenéje nélkül, de a híres sztárnak volt egy elképzelése arról, hogy milyen lenne az élete, ha másik utat választott volna. Asztronauta lett volna, mivel mindig arról álmodozott, hogy egyszer felmegy az űrbe. Szerencsére ezt az álmát csak a későbbiekben szeretné teljesíteni.

1 2 3