10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

  • 11 hónap ago
  • 903 Views
  • 0 0
10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

Adam Sandlertől Tyler Perryig az alább felsorolt színészek filmjeiről mindig megoszlanak a vélemények a kritikusok és a közönség között. Az Amazon TV-sorozat, A végső lista tökéletes példa erre, mivel a műsor lenyűgözte a közönséget, ám a kritikusoknak csalódást okozott. Ez csak egy példa arra, hogyan tud ennyire megoszlani a vélemény média és nézők között. Figyelembe vehetjük mások véleményét is, de az egyetlen biztos módja annak, hogy magunk is véleményt tudjunk alkotni az az, ha magunk is megnézzük a filmet. A legtöbb színész olyan szerepet vállal, amit szívesen eljátszik, de a végeredményt a kritikusok egy része megdicséri, másik része elégedetlenségről nyilatkozik.

3. Zac Efron

Zac Efron minden tizenévesnek a szívébe belopta magát, amikor debütált a Szerelmes hangjegyekben, és bár a rajongók szeretik őt, úgy tűnik, a kritikusok egyszerűen utálják. Az olyan filmekben való megjelenés ellenére, mint a Hajlakk vagy a Rossz szomszédság, Efron filmográfiáját az olyan „értelmetlen” filmek uralták, mint a Nagyfater elszabadul, vagy a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres, melyeket egyaránt igencsak rosszul fogadtak a kritikusok, ám a közönség élvezte őket. Bár neve biztos a magas bevételre, ennek ellenére valószínűleg továbbra sem fogja kiérdemelni a kritikusok elismerését.

2. Jennifer Garner

Jennifer Garner filmjei sokak számára pozitívan hatnak, köztük az egyre népszerűbb Hirtelen 30 vagy a Juno. Bár voltak kisebb-nagyobb szerepei, filmjeinek többsége csak kritikákat kaptak. Garner legnagyobb bevételt hozó filmjeinek átlagos értékelése a Rotten Tomatoes-on 37% körül mozgott. Ennek ellenére a  közönség továbbra is szereti Garnert természetes varázsa miatt, de a színésznő a kritikusoknak továbbra sem jön be.

1. Jessica Alba

Jessica Alba egy gyönyörű színésznő, akit a közönség szívesen lát a képernyőn. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a kritikusoknak problémái vannak Jessica filmválasztásaival. Az, hogy elvállalta a Love Guruban való szereplést, ezzel csak még jobban kivívta magának a kritikusok ellenszenvét. Alba számos népszerű filmben szerepelt, köztük a Fantasztikus Négyesben, az Utódomra ütökben, vagy a Machete-filmekben is. Noha ezek a filmek mindegyike  népszerű volt a közönség körében, ezzel szemben a kritikusok nem tudtak semmi szépet mondani Albáról. Az elmúlt években a színésznő kissé távolabb került a színészettől, így rajongói minden bizonnyal hiányolják.

//Cornelius//

10 híres színész, aki az őrületbe kergette rendezőjét

(Via Brightside)

1 2 3