10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

  • 12 hónap ago
  • 907 Views
  • 0 0
10 színész, akiknek filmjei drasztikusan megosztották a kritikusokat és a közönséget

Adam Sandlertől Tyler Perryig az alább felsorolt színészek filmjeiről mindig megoszlanak a vélemények a kritikusok és a közönség között. Az Amazon TV-sorozat, A végső lista tökéletes példa erre, mivel a műsor lenyűgözte a közönséget, ám a kritikusoknak csalódást okozott. Ez csak egy példa arra, hogyan tud ennyire megoszlani a vélemény média és nézők között. Figyelembe vehetjük mások véleményét is, de az egyetlen biztos módja annak, hogy magunk is véleményt tudjunk alkotni az az, ha magunk is megnézzük a filmet. A legtöbb színész olyan szerepet vállal, amit szívesen eljátszik, de a végeredményt a kritikusok egy része megdicséri, másik része elégedetlenségről nyilatkozik.

6. Tyler Perry

Tyler Perry nevét a legtöbb embernek nem kell bemutatni, hiszen ő a népszerű Madea franchise sztárja és megalkotója. Fáradhatatlanul dolgozott azon, hogy saját rokonait alakítva tökéletesítse karakterét, de úgy tűnik, a kritikusok ettől a produkciótól nem estek hasra. A Madea vígjátékok sikere és népszerűsége ellenére Perry szinte mindegyik filmje befutott, mégis csak egyetlen filmje, az I Can Do All By Myself kapott friss pontszámot a Rotten Tomatoes-on. A drasztikus megosztottság ez csak azt bizonyítja, hogy nem minden filmet lehet beskatulyázni egyszerűen jóra vagy rosszra.

5. Chris Farley

Míg a néhai Chris Farleytot ma komédialegendának tekintik, filmjeit megjelenésük idején nem tisztelték a kritikusok. A Tommy Boy és a Beverly Hills-i nindzsa című filmjei a vígjáték rajongóinak kedvencévé vált, ennek ellenére a kritikusok rosszul fogadták őket, így elfogadottságuk átlagosan 23%-os volt. Köztudott, hogy a kritikusok általában nem mindig rajonganak a slapstick vígjáték műfajáért, így nem volt sok esélye elnyerni a kritikusok szimpátiáját. Ennek ellenére Farleyra örökre a vígjáték egyik legnagyobb neveként fognak emlékezni.

4. Mandy Moore

Mandy Moore furcsának tűnhet ezen a listán, mivel a közelmúltban a nagysikerű Rólunk szól című sorozatban játszott, ám a széria premierje előtt még nem volt a kritikusok kedvence. Bár Moore nevéhez olyan kedves emlékek fűződnek, mint a Neveletlen hercegnő, a Séta a múltba, vagy a Férjhez mész, mert azt mondtam, a kritikusok ennek ellenére az Aranyhaj és a nagy gubanc 2017-es megjelenéséig nem rajongtak a filmjeiért, azaz több mint 20 évvel színészi karrierje kezdete után kezdték csak elismerni. Moore-nak mindig is sikerült megmelengetnie a közönség szívét, de egészen a Rólunk szól című sorozatban nyújtott fenomenális teljesítményéig nem sikerült a kritikusok kegyeibe férkőznie.

1 2 3