10 híresség, akiket a magasságuk miatt csúfoltak

  • 12 hónap ago
  • 19847 Views
  • 0 0
10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Egy amerikai nő átlagos magassága 160 cm, míg Mexikóba és más Latin Amerikai országokban, az átlagos magasság 157-160 cm közé esik.

5) Charlize Theron, 175 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

A Dél-afrikai színésznő nagyon sok fajta filmben játszott már élete során. A drámától kezdve-mint például A rém című filmben, amiért Oscar díjat is kapott 2003-ban- az akciókig- többek között a Halálos iramban is.

A hírnevét megszereznie azonban nem volt könnyű számára. Az interjúiban megemlítette, hogy a magassága akadályozta ahhoz, hogy bizonyos szerepeket megszerezzen. „A valódi méltóságos munkákat olyan emberek kapják, akik külsőleg megfelelően néznek ki. Hány szerep jut olyan nőknek, akik gyönyörűek, és pont tökéletes a magasságuk? – magyarázta a színésznő.

6) Blake Lively, 178 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

A színésznő, aki egyben Ryan Reynolds felesége, elárulta az egyik interjújában, hogy az iskola társai rendszeresen csúfolták a magassága miatt, illetve hívták úgy, hogy Abelardo (aki úgy néz ki, mint a Szezám utcai meséből a Nagy sárga madár).

A gyerekek rendszeresen gúnyt űztek belőlem az általános iskolában és úgy hívtak, hogy Nagy madár (mivel túl magas voltam és ’sárga’ hajam volt).” – tette közzé az Instagrammon. A rossz tapasztalatai után, Lively most már fontosnak tartja, és tesz is azért, hogy az emberek elfogadják a saját testüket.

7) Sigourney Weaver, 183 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Olyan filmek sztárját, mint az Alien és az Avatar, mindig bekategorizálták a magassága miatt, de ez lehetővé tette számára, hogy érdekes szerepeket kapjon filmekben, illetve azt is, hogy Hollywood egyik legnagyobb sztárja legyen.

Habár amikor fiatal volt, Sigourney Weaver magassága abnormálisnak tűnt, és a szülei mindig elvitték kivizsgálásokra. Elmondta, hogy a jelenlegi magasságát még gyermekkorában érte el, ami nagy félelmet keltett a családjában és az iskolában is egyaránt. „Akkor lettem ilyen magas (mint egy óriás pók) amikor 11 éves voltam.” – osztotta meg velünk. „Szerintem a szüleim attól tartottak, hogy csak tovább fogok nőni”

1 2 3