10 híresség, akiket a magasságuk miatt csúfoltak

  • 12 hónap ago
  • 19839 Views
  • 0 0
10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Egy amerikai nő átlagos magassága 160 cm, míg Mexikóba és más Latin Amerikai országokban, az átlagos magasság 157-160 cm közé esik.

A nagyon magas lányokra nagy kereslet van a divatvilágban és a sportban is egyaránt, azonban a normál életbe sokuk szenved társadalmi sztereotípiáktól-mivel magasabbak, ezért kiemelkednek a lányok többségétől.

1) Gwendoline Christie, 190 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Gwendeoline Christine kiemelkedő szerepet játszott a Trónok harca és a Wednesday című sorozatokban, azonban ez kihívás volt számára. A 6’3”-as magassága miatt csak nagyon specifikus szerepeket kaphatott.

Azt mondták nekem, hogy valószínű soha nem fogok a képernyő előtt dolgozni mert kissé szokatlan a külsőm, és magas is vagyok.” -mondta a 44 éves színésznő egy interjúadás közben a Vogue-nak.  Habár a Wednesday-nek köszönhetően úgy érezte, hogy szép a teste a magasságát nem nézve. A Netflixes sorozat sikeressége vitathatatlan volt, és a színésznő felkúszott a toplistán. Christie karaktere teljes mértékben kétségtelen.

2) Elizabeth Debicki, 189 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Elizabeth Debicki modellként kezdte a pályafutását Ausztráliában, ahol nem járt nagy sikerrel szokatlan magassága és karcsú alakja miatt. Azonban a színészkedésben egy egészen más perspektívát tapasztalt. Szerepelt elbűvölő, illetve gonosz emberként, sőt még földönkívülit is játszott, mint például A galaxis őrzői 2. részében.

A 2018-ban megjelent Nyughatatlan özvegyek című filmben megkérték a színésznőt, hogy játsszon el egy normális embert. „Nagyon örültem neki, amikor megkértek, hogy játsszak el egy mindennapi és normális embert. Ez alatt egy feleséget értek, vagy egy fiatalt, aki alacsonyabb társadalmi és gazdasági háttérből jött. Én még nem játszottam soha se ilyen karaktert.” – mondta az interjún.

3) Geena Davis, 183 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

A színésznő eddig nagyon befolyásos filmekben szerepelt, mint például a Thelma és Louise-ban, de modellként kezdte a karrierjét. Habár, rendszeresen beszélt arról, hogy a magassága fiatal korában elbizonytalanította. Bevallotta, hogy mindig rosszul érezte magát az iskolatársai között, mivel magasabb volt mindenkinél.

Kisbaba korom óta magas voltam. Mindig a legmagasabb gyerek voltam az osztályban egészen az érettségiig. Nagyon stresszesnek találtam, hogy kiálljak más emberek elé. Nem azért, mert piszkáltak, hanem csak kényelmetlenül éreztem magam.” -mondta egy interjúban.

Anyukám mindig is tudta, hogy nagyon magas leszek, és mindig figyelt arra, hogy ne legyen lomha a testtartásom. Azt mondta ’Ki kell húznod magad’.

4) Nicole Kidman, 178 cm

10 híresség akiket a magasságuk miatt csúfoltak

Nicole Kidman napjaink egyik leghíresebb színésznője szerepelt már filmekben, magazinok borítóján, TV sorozatokban és még Oscar díjat is nyert Az Órák című filmjéért. Ennek ellenére fiatal korában nagyon sokat szenvedett a magassága miatt.

Olyan tinédzser voltam, aki soha nem tudott alkalmazkodni, de sok félelmem és bizonytalanságom volt, mert nagyon magas voltam. 178 cm magas voltam 13 évesen” mondta az egyik interjúban.

1 2 3