10 híres gyerekszínész, akinek a karrierje érdekes fordulatot vett

  • 10 hónap ago
  • 79460 Views
  • 10 10
10 híres gyerekszínész, akinek a karrierje érdekes fordulatot vett

Számtalan olyan sztár van, akinek a felemelkedését és hullámvölgyeit gyerekkoruktól figyelemmel kísérjük. Tanúi vagyunk felcseperedésük folyamatának. Ki gondolta volna, hogy Macaulay Culkin, mindenki kedvenc Kevinje a Reszkessetek, betörők! című filmből olyan nehéz időszakon fog átmenni, ami nemcsak a karrierjét teszi tönkre, hanem az életét is veszélybe sodorja? Az egyik legnagyobb nehézség, amivel a nagyon fiatalon befutott színészek szembenéznek, az a kamera kártékony hatása a viselkedésükre és fejlődésükre.

4) Dylan és Cole Sprouse

Dylan és Cole Sprouse

Dylan Thomas Sprouse és Cole Mitchell Sprouse, alias Sprouse fivérek (Sprouse Bros) 1999-ben szerepeltek először a filmben, méghozzá az Apafej című komédiában (Big Daddy). Hét évesen már együtt dolgoztak Adam Sandler-rel. Nagymamájuk, Jonine Booth Wright drámatanár és színésznő tanácsát követve valójában már 8 hónapos korukban láthatóak voltak a filmvásznon. Miközben felnőtté értek, a tiniközönség szemében az ellenállhatatlan és vonzó szívtipró szerepében tetszelegtek. 2005-ben szerződést kötöttek a Dualstar Entertainment-tel, hogy Sprouse Bros márkájú cuccokat gyártsanak, a ruháktól kezdve a könyvsorozatokon át a magazinokig mindent. A legtöbb leányvállalatuk 2008 körül megszűnt, kivéve a ruházati cikkeket.

5) Julianna Rose Mauriello

Julianna Rose Mauriello

Ha az 1990-es évektől a 2000-es évek elejéig tartó időszakban születtél, bizonyára emlékszel a kedves, színes és furcsa kislányra, Stephanie-ra a LazyTown-ból. Julianna Rose Mauriello 9 évvel idősebb volt, mint a kislány, akit el kellett játszania, de a film készítője benne látta meg az ideális színésznőt a szerephez. Ma az orvosi karrerjét építi, és nem mellesleg komoly táncórákat vesz, úgyhogy ne lepődjön meg senki, ha egy nap profi táncosként bukkan fel újra a nagyérdemű előtt.

6) Haley Joel Osment

Haley Joel Osment

Haley Joel Osment-et mindenki Forrest Juniorként, Forrest Gump cuki kisfiaként ismeri. A Hatodik érzék (The Sixth Sense) és az A. I. Mesterséges értelem (Artificial Intelligence) című filmekben is szerepelt, az egyik legjobb gyerekszínészként tartották számon a 90-es évek elején. Hírnevét egy helyi IKEA egyik „ki mit tud”-ján fedezték fel, így került be az óriáscég reklámjába is. Ekkor csupán 4 éves volt. A Kingdom Hearts II című videójátékban Sora és a főgonosz, Vanitas szinkronhangja is ő lett. A Montana Amazon című filmben színészként és producerként is kivette a részét, melyben Olympia Dukakis is szerepelt. A Big Apple filmfesztiválon elnyerte a Legjobb film díját 2010-ben.

1 2 3 4