10 filmes utalás, amit úgy elrejtettek, hogy szinte lehetetlen észrevenni

  • 12 hónap ago
  • 13251 Views
  • 1 0
10 filmes utalás, amit úgy elrejtettek, hogy szinte lehetetlen észrevenni

A hollywoodi filmkészítőknek is van humora, még ha az elsőre nem is látszik. Sok filmben rejtettek el vicceket más legendás alkotásokról, melyek először fel sem tűnnének senkinek.

(9) Az utolsó akcióhős

Az utolsó akcióhős

Akkor már maradjunk Arnoldnál, ezúttal a számos filmes poént felsorakoztató, Az utolsó akcióhős című mozijában láthatunk egy vicces plakátot. Most önmagával ironizál, az egyik jelenetben, mikor bemennek egy videótékába, láthatjuk a Terminátor poszterét, nem mással a főszerepben, mint Sylvester Stallone-val!

(10) Az elveszett világ: Jurassic Park

Az elveszett világ: Jurassic Park

Amikor a T-Rex elszabadul San Diego-ban és óriási pusztításba kezd, láthatunk egy posztert, melyen Arnold Schwarzenegger Shakespeare Lear királyának főszerepében van feltüntetve. Hogy ez miért is annyira vicces? Hát képzeljétek csak el a testépítő-kormányzót a komoly drámai szerepben és már is érthető a magas fokú irónia.

+1) X-Men Kezdetek: Farkas

X-Men Kezdetek: Farkas

Két utalás is esik Deadpool előző változatára filmben. Az egyik akkor, amikor Wade a két kardjával először kettévág egy golyót, majd próbálja visszaverni őket (csak ezúttal sikertelenül). Utóbbi jelenet hasonlóképp, szinte ugyanezzel a koreográfiával található meg a Farkas filmben. A másik az időutazós részben található a stáblista után, ahol a bevarrt szájú Deadpool-t lövi fejbe Wade, ezzel újra hangot adva nemtetszésének a karaktert illetően. Érdekes amúgy, hogy Reynolds-nak mennyi olyan szerepe van, amit már inkább letagadna.

10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

(Forrás: mozistar.hu)

1 2 3 4