10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

  • 12 hónap ago
  • 141845 Views
  • 12 12
10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

A színészek gyakran váratlan helyzetekben találjál magukat forgatás közben. Időnként olyan veszélyes trükköket alkalmaznak, melyek kényelmetlenek vagy akár fizikai fájdalmat is okozhatnak. A legtöbb filmsztár könnyen elintézi egy kaszkadőrrel, mások próbálják óvatosan megoldani a feladatot, kerülve az ártalmas szituációkat.

9) Daniel Day-Lewis, Vérző olaj

Daniel mindig valamilyen veszélyes helyzetbe kerül filmezés közben. Szoktak is azzal viccelődni, hogy ha Daniel nem töri el pár bordáját, a film nem lesz sikeres. A Vérző olaj sem lehetett kivétel. Plainview, az üzletember szerepében a színész 15 métert esett egy szénbányába. Bár szerencsére tényleg csak a bordái sérültek meg, sokkal komolyabb sérüléseket is szenvedhetett volna.

10) Charlize Theron, Hófehér és a vadász

Charlize már játszotta régebben is a gonosz királynő és mostoha szerepét. A kosztümkészítők olyan rendkívül kényelmetlen ruhadarabokat varrtak neki, melyek érzékeltették a gonosz mostoha sötét dühét. Ez azonban Charlize-nak a legkevésbé sem volt ínyére, hiszen számos horzsolást és sérülést okoztak nemcsak a kosztümök, hanem főként a súlyos ékszerek. Ráadásul sokat kellett sikoltania, és véletlenül megsérültek a hasizmai. Ez ám a profizmus és az önfeláldozás!

10 filmes tény, amiről csak az igazi rajongók tudnak

(Forrás: Brightside)

//Jana//

1 2 3 4