10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

  • 12 hónap ago
  • 141855 Views
  • 12 12
10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

A színészek gyakran váratlan helyzetekben találjál magukat forgatás közben. Időnként olyan veszélyes trükköket alkalmaznak, melyek kényelmetlenek vagy akár fizikai fájdalmat is okozhatnak. A legtöbb filmsztár könnyen elintézi egy kaszkadőrrel, mások próbálják óvatosan megoldani a feladatot, kerülve az ártalmas szituációkat.

7) Liv Tyler, Lejtőn

A Lejtőn nem Liv Tyler legjobb filmje, de mindenképpen ez volt a legnagyobb kihívás számára. A forgatókönyv szerint Liv karakterét, Shanát fanatikus férje megkötözi és egy hotelszobába zárja. Idő hiányában csak egyszer vehették fel a jelenetet, ezért Livnek el kellett szenvednie a kínzással felérő éles fájdalmat és a fulladozást, hiszen száját annak rendje és módja szerint bepeckelték. Szerencsére  a jelenet sikerült.

8) Shia LaBeouf, Harag

Shia egy fiatal színész, aki képessége és szokatlan tettei miatt vált híressé. A Harag című katonai dráma, forgatása közben Shia ugyanis meg volt győződve arról, hogy az arcára sminkelt sebhely nem elég. A nagyobb hitelesség kedvéért többször is megvágta az arcát, sőt még az egyik fogát is kihúzta. Színésztársai megdöbbentek a látottakon. Brad Pitt a fiatal tehetségről úgy beszélt, mint az egyik legnagyobb színészről.

1 2 3 4