10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

  • 11 hónap ago
  • 141775 Views
  • 12 12
10 film, melyben a színészek néhány percre megmutatták valódi érzelmeiket

A színészek gyakran váratlan helyzetekben találjál magukat forgatás közben. Időnként olyan veszélyes trükköket alkalmaznak, melyek kényelmetlenek vagy akár fizikai fájdalmat is okozhatnak. A legtöbb filmsztár könnyen elintézi egy kaszkadőrrel, mások próbálják óvatosan megoldani a feladatot, kerülve az ártalmas szituációkat.

4) Gerard Butler, Mavericks – Ahol a hullámok születnek

Egy igaz történet alapján készített film egy profi szörfösről csaknem a sportolót alakító színész életébe került. Gerard Butler többnyire maga lovagolta meg a hatalmas hullámokat, hogy a film még élethűbb legyen. Az egyik ilyen alkalommal azonban az erőteljes vízáradat elsodorta Butler-t, és lehúzta a mélybe. Többször felküzdötte magát a felszínre, majd rendre eltűnt a víz alatt. Már több perce a tengerben volt, mire sikerült kimenteni.

5) Jackie Chan, Balhé Bronxban

Jackie Chan arról híres, hogy sohasem alkalmaz kaszkadőrt trükkjeihez, így elkerülhetetlen volt néhány sérülés hosszú karrierje során. Sokszor még a profi harcművész is hibázott, márpedig ilyen esetekben a legkisebb hiba is végzetes lehet. Amikor a Balhé Bronxban egyik jelenetében egy hídról  egy hajóra ugrott, eltörte a bokáját, nyílt törése volt az ujjainál, valamint a lábszára és a combja is megsérült. A film forgatását ezután is folytatták, Chan begipszelt lábát zoknival rejtette el, mely úgy volt lefestve, mintha cipő lenne rajta.

6) Michael J. Fox, Vissza a jövőbe III.

A közkedvelt filmsorozat harmadik részének forgatása közben egy rendkívül kellemetlen incidens történt. Buford Tannen, Marty McFly ellensége fel akarta akasztani a fiatalembert. A próbák során minden flottul ment, Marty-t alakító Michael a nyakán lévő kötélre tette a kezét, teljes biztonságban. Amikor azonban megindult a forgatás, a kötelek valahogy rászorultak a torkára, és majdnem megfulladt. Szerencsére sikerült megmenteni így Marty McFly visszatérhetett nyugatról a 1985-be, a Hill Valley-be.

1 2 3 4