10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

  • 11 hónap ago
  • 2397 Views
  • 0 0
10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

A kimutatások alapján kreatívnak lenni boldogság. Ez megmagyarázza azt, hogy a művészek miért lépnek át egyik kreatív területről a másikra, és miért folytatnak több művészi karriert is egyben.

8) Will Smith

10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

Akik végig követik Smith karrierjét, láthatják. hogy először The Fresh Prince névvel kezdte a karrierjét egy hip-hop duó egyik tagjaként. Egy Grammy-t is nyert emiatt. 1990-ben egy kis pénzügyi probléma után, Smith úgy döntött, hogy felépít egy sitcomot a The Fresh prince of Bel-Air köré. Rendkívül sikeresen fejeződött be. Így vált híres emberré. Még Oscar díjat is nyert a legjobb férfi színész, a Richard király című film miatt.

9) Barbara Streisand

10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

Barbara először klubokba kezdte el a pályafutását, majd később bele ugrott egy album kiadásába a The Barbara Streisan Albumba, ami miatt még Grammy díjat is nyert. A 60-as évek elején adott a színészkedésnek egy esélyt. 1968-ban már nyert is egy Oscar díjat a legjobb színésznő miatt, amit a Funny Girl című filmben alakított. A legutóbbi filmje a Szeka-túra volt 2012-ben.

10) Lucy Hale

A Hazug csajok társasága Aria-ja a forgatások közti időszakot fellépésekkel tölti. Már két albuma is megjelent, ráadásul egyre nagyobb sikernek örvend. Vajon mi lesz, ha ez „A” fülébe jut?

//Manó Málna//

22 híresség, akikről sosem látott fiatalkori képek kerültek fel az internetre

(Via Brightside)

1 2 3