10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

  • 12 hónap ago
  • 2398 Views
  • 0 0
10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

A kimutatások alapján kreatívnak lenni boldogság. Ez megmagyarázza azt, hogy a művészek miért lépnek át egyik kreatív területről a másikra, és miért folytatnak több művészi karriert is egyben.

5) Queen Latifah

10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

19 évesen Queen Latifah hip-hop táncosként kezdte a pályafutását az első albumával: All Hail the Quenn (1989). Pár évvel később 1990-ben kapott egy szerepet a Living Single című sorozatban majd ezután jelölték a legjobb mellékszereplő díjra 2002-ben a Chichago című film miatt- Azóta soha nem hagyta el Hollywoodot.

6) Justin Timberlake

 Justin Timberlake

Justin Timberlake az egyik legkeresettebb énekes lett, miután 88 millió lemezt adott el. Zenei karrierjének óriási sikere azonban, melyet részben az NSYNC tagjaként ért el, nem akadályozta meg abban, hogy színészi pályát folytasson. Ez a Cserecsajszik című filmmel kezdődött és folyamatosan játszott olyan filmekben, amik kritikusok által elismertek voltak. Mint például: A közösségi háló, és a Llewyn Davis világa cím filmek.

7) Mandy Moore

10 énekes, akik sikeresek a színészi pályán is

Mandy Moore akkor szerveztt hírnevet, amikor kijött a Candy című dala 1999-ben és 2001-ben már megtette az első lépéseit a színészi világ felé. Az első szerepe a Neveletlen hercegnő című filmben volt, ahol Lana Thomas karakterét játszotta. Ezután következett 2001-ben a Séta a múltban című film, amit Nicholas Sparks rendezett. Rebecca Pearson alakítása miatt a This Is Us című sorozatban méginkiább a hírességének a növelésére tett szert.

1 2 3