10 alkalom, amikor a színészek majdnem belehaltak mutatványukba

  • 12 hónap ago
  • 728 Views
  • 0 0
10 alkalom, amikor a színészek majdnem belehaltak mutatványukba

A most bemutatott színészek majdnem meghaltak, miközben ezeket a halált megvető mutatványokat végrehajtották filmjeikben. A képernyőn látható veszélyes mutatványok közül sokat nem kaszkadőrök, hanem maguk a főszereplők hajtották végre, sokszor akár életük kockáztatásával. Bár a speciális effektusok modern korszakában könnyűnek tűnhet, ha ezeket a jeleneteket kaszkadőrök végzik, de vannak olyan színészek, akik maguk választják ki és hajtják végre a mutatványaikat.

3. Johnny Depp – A magányos lovas

Johnny Depp igencsak közel került a halálhoz A magányos lovas című kaszkadőr mutatványa során. Miközben részt vett egy lovas jelenetben, Depp elvesztette az egyensúlyát, és leesett a lóról, amelyen lovagolt. A videót nem sokkal az eset után hozták nyilvánosságra, amin látható, hogy a lova átvágtatott rajta, ami könnyen a halálát is okozhatta volna. Úgy tűnik, Depp nem szorította eléggé lábával a lovat, így a sivatagra zuhant, ahol lova hátsó lábai a színészt összezúzták. Szerencsére ép bőrrel megúszta a balesetet és a nap további részében jókedvét ez nem befolyásolta.

2. Matthew Fox – Lost – Eltűntek

Matthew Foxnak is halálközeli élményben volt része a Lost – Eltűntek című sorozat forgatása alatt, ahol egy műkéssel kellett belé szúrni. Kiderült azonban, hogy a kelléknek hitt kés valódi volt. Terry O’Quinnnak a kellék gumikést kellett volna megragadnia, ehelyett véletlenül az igazit kapta fel, és azzal próbálta meg leszúrni Foxot. Szerencsére Foxnak egy védőbetét volt az inge alatt, amit a biztonság kedvéért hordott pont az ilyen esetek ellen. Bár O’Quinn az oldalába döfte a kést, Fox ezután is jókedvű maradt a forgatás alatt.

1. Dylan O’Brien – Az útvesztő: Halálkúra

A lista utolsó helyére került az a motorbaleset, amelyet Dylan O’Brien szenvedett el Az útvesztő: Halálkúra során. Egy motoros jelenet közben O’Brien összetörte motorját, miután megcsúszott kétkerekűjével. Számos sérülést szenvedett, köztük agyrázkódást és arctörést. Az eset súlyos volt, a színészt kórházba kellett szállítani, hogy megműtsék. A film elkészítését is el kellett halasztani, amíg a színész magához nem tért. Az incidens annyira megrázó volt, hogy O’Brien azt mondta, majdnem felhagyott az eset után a színészkedéssel.

//Cornelius//

A 300 szereplői régen és most

(Via Brightside)

1 2 3